Marně mnozí přemýšlejí, kdo byl zaražený hloubš: zda Vasil Biľak zastrčený v konečníku Moskvy, nebo stejný vůdce Vystrčil zastrčený v konečníku Brusele.

 

Zajímavé, že v době videokonferencí a koronaviru odletí flákač ze Senátu do čínské provincie Tchaj-wanu a ani při jeho výšce metr dvacet mu zalézt do vnitřností Brusele až po kotníky nedělá žádné potíže. Prý rázem povyrostl a začal zpívat píseň Greenhornů "Teď už jsem chlap jak hora, šest stop a palců pět, už jsem přešel celý Státy a teď táhnu zpět" a prý je důležitější než pomatená Greta Thunberg a Donald Trump dohromady.

Takže jestli ten senátorský hrdina si udělá výlet do Číny a říká tomu nezávislost, i když má ještě zanícené boty od bruselských extrementů, tak psát slušně snad ani nejde.

Pane Vystrčile, velezte z té bruselské hrdele a ukažte, že jste skutečně osobnost. Protože jinak si tam zastrčte i ten váš výrok:

"Nesmíme se hrbit, musíme být sebevědomá země..."

Bože, to je vůl, řekl by obyčejný občan.

Mimochodem, stejný hrdina je moravský vidlák Hřib, který tam odletěl znovu na výlet, když zahrozí pěstičkama a pak zaleze pod policejní ochranu.

Ale voliči, máte co jste chtěli, ty dezinformační primitivy a zbabělce jste volili vy!