Zločinci kvůli politickým exhibicím ničí firmu Petrof a asi vyhodili 200 lidí i s rodinami na dlažbu. Vážně není možné poslat na Vystrčila a jeho rodinu exekutora, aby to obyčejným dělníkům splatil?

 

PROTESTUJEME PROTI TERORU NA ČESKÉ OBČANY!

Jak dlouho ještě budou terorizovat někteří senátoři a extremisté občany České republiky? Jak dlouho budou terorizovat politici kolem Víta Rakušana, Řeporyjce z ODS, senátora Vystrčila z ODS, Koláře a Hřiba občany naší republiky, aniž za to ponesou tvrdé následky?

Měla by být vyhlášena exekuce na celou rodinu senátora Vystrčila a všechny, kdo se extremistické provokace na Tchai-wan zúčastnili včetně rodiny senátora Fischera a dalších!

Jakým právem ničí celou firmu Petrof a 200 zaměstnanců poctivě pracujících grázlové ze senátu, kteří, když výjimečně příjdou do práce, se tam jenom válejí za obrovské peníze?

Kde je hranice nedotknutelnosti extremistických politiků? Není konečně čas skutečně zrušit Senát?

Senát je zlo a tak by se s ním mělo nakládat.

 

Technická

Pro ty, co tvrdí, že žádná ztráta za extremisty ze Senátu skoro nebude: Českou republiku navštívilo loni 620 tisíc Číňanů a utratili včetně Krumlova a dalších míst kolem 15 miliard korun, Rusové 20 miliard. Oboje jsme vyhnali, ty desítky miliard nepotřebujeme. Lidi, žerte trávu, vyřvává skrček Vystrčil, já mám svých 100 000Kč měsičně jistých.  (Oprava 243 800 Kč jistých) Turismus zaměstnával 231 tisíc osob. Jsou na dlažbě. Nyní přibývají díky šmejdům a jejich politickým ambicím další. Petrof...

A nahradili je žebraví Ukrajinci a Bulhaři s Poláky. Jó, my se máme, hotely zvlášť...