Plánujeme opatření, že lidé, kteří půjdou do restaurace, se tam zapíší,,“ řekl Prymula. A podívejte se, co z toho mainstream a pak extremistická uječená opozice udělá: prasárnu nejvyššího kalibru. Vynechá slovo "plánujeme" a zde je přesná citace v www.idnes.cz/zpravodajství od Kopeckého! Napíše to jako hotovou věc a vyvolá paniku!

 

Lidé se budou v restauracích zapisovat, řekl Prymula. Pak se za to omluvil
Při návštěvě restaurací budou lidé muset zapsat data o sobě, překvapil ve Sněmovně ministr zdravotnictví Roman Prymula. „Lidé, kteří budou chodit do restaurací, se tam zapíší tak, jako to je třeba v Německu. Je to věc, která výrazně umožní potom trasování,“ řekl Prymula. Premiér Andrej Babiš v České televizi uvedl, že to je nesmysl a Prymula se omluvil na Twitteru.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/interpelace-ministr-zdravotnictvi-prymula-identifikace-hostu-restaurace.A201001_152446_domaci_kop?

 

Jistě, v masmédiích a veřejnoprávních médiích už vyložené lži moc nejsou. Ale posunutí významu, aby se pomohlo extremistické opozici je na denním programu.

A pak vždy vyrazí mluvící hlavy na Čt do útoku: kdo za to může, že se na nás valí pandemie? Vážně to Babiš nezvládl a svým tělem nezastavil? A 24 hodin na Čt 24 běží panika na strarší lidi, aby nevolili Babiše, protože jinak by tady byla růžová zahrada a bezepidemie!

K čertu s těmito pseudonovinářskými skutečnými manipulátory!