Je zvláštní, že mohou být v první linii prodavačky a prodavači, ženy u pokladen supermarketů, (ta lůza a spodina, co z poctivé práce poctivě platí daně), ale lemplovská armáda mladých sociálních rádců pracovat nesmí? Zakázal jim snad práci Bůh? Zakázala jim pracovat Maláčová? Jak je možné, že do zbraně proti covidu jsou nasazeni důchodci (bývalé sestry a lékaři), ale armáda vysavačů dotací - mladí a silní - se válí v zákopech?

 

Prymulo, Babiši a Maláčová, zastavte to drancování rozpočtu: buď ať jdou konečně udělat užitečné věci a nebo jim seberte dotace! Proč vůdkyně Jourová za plat půl miliónu měsíčně nejde do čela a nepomáhá s pandemií? Válí se v Bruselu, anebo je zašitá někde, kde se oddává vesele svým obolusům? Nemáme právo vědět, jak za naše peníze pracuje?

I am - já jsem: ale kde, když máte být jako vůdce v první linii?

Vyhrožovat umí, ale když je nutné jít do čela, je neviditelná!

Jak to zpíval Vlasta Burian Věře Jourové (asi)

 

Jsem jako skrývačka nevím kde jsem
všude se povídá že tu nejsem
ve čtvrti je plno zármutku
a každej se nutí honem do smutku
Vono se řekne kvílet a kvílet
kdybych měl flintu tak začnu střílet
sotva ti hudba na posled zahraje
před barákem tě drbou partaje
Anton Špelec - ostrostřelec toho když to popadne
poručí si liguere a to špatně dopadne
Já bych do toho kop, tenhle funus je můj hrob...

 prmprdm

 

Jak je možné, že těmto lidem vyplácí stát v zastoupení ČSSD a Maláčové peníze, ale my, plátci daní vůbec netušíme, co ve své pracovní době a náplni dělají? Čím se nyní živí lidé kolem Evropských hodnot? Jaké mzdy jim stát přes dotace vyplácí? A co klon Člověka v tísni jako vysavač dotací Strachota a jeho SSM, který dělal orgie na školách a co nyní dělá, když školy jsou zavřené? Co nám na to řekne ANO a strážkyně peněz Schillerová?

A co dělají všichni ti kaučové kaučů, co dělají všichni ti, co zajišťovali dotace na výrobu dětí v dotačním programu OP Erasmus+, poradci dotací z EU a další vyžírkové?

 

Premiér Babiš, Schillerová a Maláčová by měly předstoupit před národ a vysvětlit, proč platí z našich peněz ty, kterým práce a naše společnost smrdí a ještě jako Mádl nebo Hrušínský nám nadávají a nás uráží!