Možná málokdo ví, že tiskaři a novináři byli po staletí elita. Nikoliv pseudoelita, ale skutečná elita. Říkalo se jim sedmá velmoc. Nikoliv díky vydírání jako dnes a urážkám, ale díky inteligenci a vědomostem. Od doby Johannese Gutenberga po roce 1450. A po  570 létech se z novinařiny stala dehonestační tupá jednotka namyšlených hlupáků, neštítích se ničeho. (Vžitý název křivá páteř v zájmu vlastní kapsy)

 

Proč je název "soutěž o největšího idiota v České veřejnoprávní televizi"?

Naposledy včera: "Přiznáváte pane Babiši, že kdybyste jednali jinak a hlavně včas, tak jsme se do těchto problémů nemuseli dostat?" vyjel Řezníček na premiéra. Jakoby nevěděl (nebo je tak blbý, že nevěděl), že minutu předtím po "strašných údajích" o koronaviru a vyhlášení tvrdých omezení lidé zahájili frontální útok na prodejny, kde byla hlava na hlavě, dámy se vrhly na kadeřnictví a nějaká smrt covidem byla všem ukradená. A vysílala to veřejnoprávní Čt!

 

Švédsko je prý náš vzor

 Tak se na ten vzor podívejme blíž: také vše v létě zanedbali? Jak to, že tak bohatý stát testuje o polovinu méně? Který idiot se z nás snaží dělat idioty?

 

Kdyby Švédsko dělalo testy dvojnásobně jako my, tak si vše vynásobte dvakrát. (Mimo úmrtí)

 

Mezitím tupý Řezníček a opozice kvílí, že lid je poslušný a hodný, zatímco vláda a Babiš je neschopná, blbá, zoufalá a Babiš je zlo. SKUTEČNĚ?

 

Nákupy na poslední chvíli. Lidé vzali útokem hobbymarkety i kadeřnictví, stříhalo se do rána, je například titulek z ECHO 24. A místy způsobil i dopravní zácpy. A lidé brali vše, co jim pod ruku přišlo, a nikoliv zásoby na nutnou, nebezpečnou dobu.

 
František Lutonský
 
@FLutonsky
Poslední možnost k pořádnému promoření využili Češi bezezbytku. Hornbach na Strakonické.

 

 

To idiotské je nejen kvůli hlouposti, ale hlavně z hlouposti vymyšlených, tupých a zákeřných útoků, kdy se údajně měla vláda s koronavirem dohodnout. Těm skutečným idiotům totiž nikdo neprozradil, že predikce není výsledek, ale nabídka možností, kterých je mnoho a jedna z nich byla "promořenost Merkelové a Švédska", což se stalo jakoby i u nás, nebo restrikce, co nyní děláme. A vše je údajně špatně ať tak, nebo tak, protože Babiš...

Pouze ti, co vše kritizují, nedají vlastní scénář, za který by dali ruce do ohně. A v tom je ta podstata idiotsví.

 P.S. Snad jedině fotbalový boss Berbr spojil predikci s výsledkem. Nyní byl zatčen a sedí ve vazbě...

P.S.S A znovu: toto idiotství pak znemožňuje kritizovat ekonomický rozvrat, kdy bolševickou kontrolou kontrol, dluhem a dotacemi jsme nabrali směr do údajného bohatství jako za socialismu.