Jak jinak to pochopit a jak si vykládat výkřiky, že hospodaření a možné vykrádání veřejnoprávního média je v zájmu správných lidí a pokud někdo poukáže na lumpárny, či dokonce možné zlodějny, je vlastizrádce?

 

Vážně se i křesťanství obrátilo na hlavu a odráží se ušima?

Jako poslankyni za KDU ČSL za Moravskoslezský kraj mi záleží na fungování Televizního studia Ostrava a pokud je ohroženo jakoukoliv překážkou, je potřeba věc vysvětlit a řešit," uvedla poslankyně Golasowská.

Krok většiny členů Rady ČT odsoudil i předseda KDU-ČSL Marian Jurečka. „To, co se odehrálo na Radě ČT, je naprosto za hranou normálního chápání! Odvolání dozorčí komise rady bez jakéhokoliv řádného zdůvodnění nelze chápat jinak než jako další cílenou destrukci veřejnoprávní televize. Kritika musí být s fakty!“ uvedl předseda KDU-ČSL Marian Jurečka.

 

Krást a podvádět se snad má, Jurečko?

 


„Během nouzového stavu odvolala Rada ČT dozorčí komisi České televize. Nevíme proč, nevíme za co, (???)nevíme pro koho, nelze se odvolat. Budu se ptát. Toto je pokus o likvidaci média veřejnoprávní služby. Lidmi, kteří vědí možná hodně o služebnictví, ale ne o veřejné službě,“ doplnil předseda poslaneckého klubu KDU-ČSL a extremistický místopředseda Jan Bartošek.

Pro návrh hlasovalo deset radních z 13 přítomných. Zdržel se předseda René Kühn a proti hlasovali radní Martin Doktor a jako vždy Zdeněk Šarapatka. „Neslyšel jsem praktické zdůvodnění, proč měla být dozorčí komise za této situace odvolána. Volání po krvi bylo naplněno,“ konstatoval uboze Šarapatka.

To má být vtip - viz foto?

Jakým právem chce navíc zasahovat do jednání rady silově politik a křesťan Jurečka?

 

Zajímavé, že občané to ale vědí, zatímco k božské KDU-ČSL se to ještě nedostalo a nenávist k Haně Lipovské (Hana Lipovská je česká ekonomka, od května 2020 členka Rady České televize.) dosahuje nebeské výše!