Odhaleno a vyvráceno! Dokud neexistoval Vrábel Semantic vision a Elfové, všichni věřili na Ježíška. Díky těmto skvělým hochům a děvčatům se vyvrátil těžký hoax a dezinformace, že je nějaký Ježíšek. Milí čtenáři, pravda je odhalena! Konečně! Ježíšek není ! Jakýsi Ježíšek, Čert a Mikuláš je těžká dezinformace, jak odhalily tyto skvělé antidezinformační skupiny a Nejvyšší Matička představená Dobrotivá Jourová na vás vrhne eurounijní klatbu.

Dokonce slovo Ježíšek je nejtěžší dezinformace, hoax, fake news a manipulace,  protože tomu stále věří obrovské procento dětí a tento zločin na dětech se musí okamžitě "zpranýřovat"! Pryč s Ježíškem!  Každý, kdo použije slovo Ježíšek, bude zařazen na seznam Manipulátora Cempera, na seznam party Neovlivní, Vrábel Semantic Visions to projedná v České televizi s Václavem Moravcem a dostane se na klatbu bruselské nástěnky antiunijních reakčních sil, protože tím pomáhají ruské propagandě a Putin se tím skrytě dostává do všech domovů.  Značná část těchto dezinformací má podle expertů původ v ruskojazyčném prostoru. A tato zákeřná dezinformace o Ježíškovi rozvrací eurounijní bruselskou jednotu a každý viník bude odhalem a spravedlivě potrestán, neb Velký bratr nespí a ideová policie je ve stálé pohotovosti!

 

A pozor, nyní se Vrábel Semantic vision a Elfové vrhli na nejtěžší narativ: existuje Bůh? Je hrůzostrašné, že zatím nikdo tento narativ nezdokumentoval, dokud se do čela hrdinských bojovníků s dezinformacemi nepostavil Vrábel Semantic vision s Václavem Moravcem a Nejvyšší Matičkou představenou Jourovou Dobrotivou.

 

Základním exponenciálním slovem totiž stalo se slovo NARATIV.

Jak se objeví slovo NARATIV, znamená to dramatickou kontrolu Vrábelova ústavu proti dezinformacím na Ministertsvu pravdy ministra Hamáčka a narativ vyvolává poplach. Narativ řádí. Narativ šílí. Narativ je hrozba! Pro našince je to příliš učené slovo, pouze génius Vrábel Semantic Visions s partou Elfů vědí, jak důležitý to význam má. Oni jsou experti expertů, vždyť mnohým je dokonce více jak 17 let a to už mají takové zkušenosti, že kouknou a vidí. Mimochodem, víte, co slovo narativ, které tak dramaticky používá ideová policie a záštita Velkého bratra 21 století Vrábel Semantic Visions znamená? Držte si klobouky a až zase uslyšíte narativ Vrábela Semantic Visions, jak ohromuje své inteligentní cenzorské posluchače typu Jakuba Jandy a Evropských hodnot, tak zde to je:

 

Pojem narativ označuje jak mluvené, tak psané vyprávění. Dále ale může také představovat obrazovou, pohybovou a hudební činnost, či jejich kombinace.

Základem vyprávění jsou dva sociální subjekty, a to vypravěč a posluchač.

ÚŽASNÉ, ŠOKUJÍCÍ, EXPONENCIÁLNĚ FASCINUJÍCÍ!

Takže hovadina, ale když to od Vrábela Semantic Visions zní tak učeně...

 

Nejvyšší Matička představená Dobrotivá Jourová se postavila do čela úřadu proti dezinformacím a každý obchod, každý web, každé médium, které bude tvrdit, že k vám příjde Ježíšek, bude ministerstvem pravdy nemilosrdně odhaleno a dáno na "dezinformační nástěnku".

 

A Nejvyšší Matička představená Dobrotivá Jourová po těžkém boji,  kdy se ve vězení chtěla oběsit na podprsence a asi jenom zázrakem se tato dokonavost se nepodařila, nabrala nové síly a i díky platu půl milionu měsíčně zavelela na frontální útok také proti kruhům v obilí. A ta síla je obrovská: na pravém křídle Vrábel Semantic, na levém křídle rychlonohá ideová pěchota ministertsva pravdy...

Proti tak spanilé jízdě těchto ideových kapacit nemůže nikdy Ježíšek, natož kruhy v obilí projít a tyto těžké dezinformace se musí navždy vymýtit.

Svět se v zadek obrací. Bez ironie. Bolševické rušičky na likvidaci Hlasu Ameriky, kdy ještě byl solidní se vrací, předpolím jsou ostnaté dráty. Pouze se staví jako blokace na dezinformace z východu. Dříve ze západu. Estonsko instalovalo plot s ostnatým drátem na prvním kilometru nově budované ochrany hranic s Ruskem. V první etapě plánuje Tallinn oplotit přes dvacet kilometrů dlouhý úsek a vybavit ho potřebnou infrastrukturou, jako jsou silnice pro hlídková vozidla, komunikační systémy nebo kanalizace.

A opět jsme u geniální nadčasové písně Pepy Nose: Pepo, díky ti, je úžasná. Proto jsi opět disidentem a Nejvyšší Matička představená Jourová Dobrotivá tě už nemiluje.

ZEMĚ JE KULATÁ

 Pro inkluzní Elfy a Vrábelovu ideopolicii: většina textu je nadsázka...