Jak dlouho budou podobné dezinfomace a fantasmagorie vysílány do éteru? Samozřejmě to takto Babiš explicitně neřekl , ale výkřiky, že za promořenost může nezodpovědnost občanů je ve stejném duchu!

 

 A současně žádáme důchodce z LDNek a z domovů důchodců, aby neřádili na sjezdovkách. Přece musí vědět, že je to pouze pro mladé! Tam se všichni nakazí a co pak, krematoria nestíhají, opět (nikoliv takto explicitně) burácí z České nikdy neprolhané televize!

 

Fantasmagorie 1

Blatný: Za nálož nakažených mohou vánoční radovánky. Česko zůstane zavřené

 Roste podle něj podíl seniorů mezi nakaženými, lidé nad 65 let mají až třetinové riziko, že kvůli covidu-19 skončí v nemocnici.

11.listopadu 2020 !!!!

V domě důchodců Toreal v Královském Poříčí na Sokolovsku se podle aktuální Analýzy rizikových trendů, kterou má server iROZHLAS.cz k dispozici, nakazilo už více než 44 seniorů a 19 zaměstnanců. Tři tamní klienti ve věku od 73 do 92 let na onemocnění zemřeli.

„Nechci se k tomu moc vyjadřovat. Situace je u nás ale podobná jako ve všech ostatních domovech pro seniory,“ těžko hledá slova šéfka Torealu Ilona Valentíková.

Vážně byly v polovině listopadu vánoční radovánky a plné sjezdovky důchodců?

 

 Fantasmagorie 2

šílené nárůsty nakažených

  Přitom důvodem je dobrovolné antigenní testování, díky němuž se daří odhalit zhruba čtvrtinu nových případů denně. „Dnes by bez nich bylo asi 12 000 pozitivních, ne 17 200,“ !! .

Lze dohledat kdekoliv. A PES kvílí!

 

Fantasmagorie 3

Zdravotníci jsou šíleně nemocní a nemá kdo ošetřovat

Impuls ze statistik jednoznačně potvrdil, že nakažených zdravotníků je daleko méně, než začátkem října. Navíc - je "promořený" zdravotní personál imunní na covid, nebo není, když Kubek a zdravotní odbory vyřvávají, že je to katastrofa a nemá kdo léčit?

 

Fantasmagorie 4

 Ministerstvo zdravotnictví od středy nově počítá rizikové skóre protiepidemického systému PES s ohledem na podíl hospitalizovaných, u nichž se na nákazu covid přišlo až v nemocnici. 

Zajímavé, takže zdravý člověk se příjde otestovat do nemocnice a po testu se zhroutí a zůstane ležet. Neměl by někdo i tuto volovinu vysvětlit? Kolik lidí má v sobě bacil chřipky v chřipkovém období a neví o tom?

A tenhle graf zdůvodníte jak?

 

--------------------------------------------------------------

 

Fantasmagorie 5

Na Štědrý večer a Nový rok Covid-19 nehákuje

Tak toto je úžasné a kdo to pochopí?

Tak toto je největší fór. Podívejte se na graf. Asi není, co dodat, ale covidoví experti to odmítají také vysvětlit.

 

Fantasmagorie 6

Kdy je promoření dobře a kdy špatně?

Když kvílí Kubek, když kvílí ministerstvo zdravotnictví o velkém počtu promořených, je to špatně. Kupte si vakcíny a zvyšte opět zdravotníkům platy a pak bude dobře.

„Potřebovali bychom populaci trochu promořit, já jsem na to změnil trochu názor,” uvedl Prymula v rozhovoru pro DVTV s tím, že poměrně značná část populace se již beztak promořuje.

„Když se podaří ošetřit skupinu rizikových osob, ten zbytek populace by teoreticky v nějakém časovém období měl být té chorobě exponován,” uvedl epidemiolog.

A dnes Babiš a ta část "takyexpertů" jedné části vládní vyřvává: hrůza, máme promořené a číslo soupá! POMÓÓC?

Vážně z nás Babiši neděláte idioty?

A nejsme tupá "čapí a bonzácká" opozice, pane Babiši. Neurážejte nás! Jsme normální lidé!

 

Zde můžete přehrát výlev Babiše samotného: hnus, pláč a vykrucování formou nepravd! O Havlíčkovi ani nemluvě. Zajímavé, že veřejnoprávní Česká televize přímý přenos odklonila!