Vytisknout

Nejlepší vánoční dárek v současnosti je nenavštívit o Vánocích své blízké, tvrdil šéf lékařské komory Kubek v listopadu a musíte je udržovat v depresích. Deprese léčí, jakoby vřískal tento pošuk.

„Hrozí, že si užijeme Vánoce, a v lednu to bude horší než dnes“

 

Evoluční biolog a parazitolog Jaroslav Flegr tvrdil, že Česko se do třetího stupně dostalo podvodem a čísla pozitivně testovaných lidí budou přibývat.  Takže jsme švindlovali už od začátku a teď se to musí projevit,“ upozornil. „Doufám, že vláda opět nepodlehne nějakým populistickým svodům a opět to všechno neuvolní a nenastartuje třetí vlnu,“ varuje i imunolog Hořejší.

A experti vřískali jeden přes druhého, hrůza, my jsme odborníci, vy chátro nás budete poslouchat.

Zdravotníci padají na hubu, přidejte peníze, stále dokola vříská pošahaný Kubek. Když dáte peníze, Covid se zhrozí a uteče. (Jak jinak si vysvětlit jeho dementní výkřiky?)

A když je lid poslal k čertu, rádoby odborníci ječeli a Václava Klause prokleli, že do týdne, čtnácti dnů je národ v pekle, jedině vakcína Pfizer nás zachrání, lidičky cálujte, Klause neposlouchejte, natož nějaké drzé Landy.

 

V lednu hrozí exploze covidu-19, varují propočty statistiků

Takže při čísle R 1,20 mélo být Flégrovo exponenciální máchání rukou nahoru.

 

24.prosince 2020

Číslo R dál roste, už je na hodnotě 1,34.

Flégr s Kubkem kvílí

 

 1.1.2021

Vánoce lidé prožili s rodiči a příbuznými, pak vyrazili houfně na zakázané sjezdovky bobovat a sáňkovat.

Kubek s Flégrem a s ministerskou partičkou omdlévají

Už jste všichni po smrti, R je 1,3! V půlce ledna už nikdo nepřežijete!

 

A rána z děla: místo, aby se dramaticky situace zhoršila, jak strašili "rádobyexerti" národ, opak je pravdou a z těch strašících udělal dementy. Situace se dramaticky lepší.

 

Index se podle údajů ministerstva zdravotnictví snižuje už tři dny v řadě. Pokles rizikového skóre opět vychází ze snížení tzv. reprodukčního čísla, které udává průměrný počet dalších nakažených od jednoho pozitivně testovaného. Ze čtvrteční hodnoty 0,82 k pátku kleslo zhruba na 0,72.

Prostě covid si dělá co chce, pouze tisíce lidí umírá zbytečně.

Panikou a strachem!

 

 To vážně není trestně právně postihnutelné? A stále dokola: my, se selským rozumem víme, že viry jsou nevypočitatelné a musíme být ve střehu, používat roušky a kapesníky. Ale aby nás vydírali, nějací šmejdi Vrábelové nás dehonestovali a přitom se jejich kolosální podvod rovná se zločinu!

Zlí jzykové tvrdí, že Kubek spáchal sebevraždu (s covidem), Flégr skočil po hlavě do suchého záchodku a udusil se (s covidem) a na ministerstvu zdravotnictví se připravuje hromadné harakiri. (samozřejmě s covidem)

 

A ještě jednou: roušky nosíme vy pitomci a jsme opatrní, ale za zákaz sportu a učení ve školách by už měl někdo bručet. Sakra, ukažte nám ty grázly!

 

 Související

Babiš se vysmál zoufalým maminkám, dětem, podnikatelům a veřejnosti bolševickými výkřiky: zkrachovalci, ztroskotanci a podivíni

A dost, Pfizere Prymulo a Blatný! Po léku Contergan se narodilo 10 000 poškozených dětí!