Hrůza, hrůza, hrůza, Brazílie zamítla Sputnik V. Nesplňuje prý ani minimální kritéria. No nic, také vám připadá propaganda, že to řídí stádo idiotů? Nebo podvodníků, což se nevylučuje.

 

 Jak se dělá zločinná bruselská masmediální propaganda a najděte si, kolik lidí se opět nachytá!

V nejnovějším prohlášení prý Anvisa uvedla, že každý subjekt, který požaduje schválení vakcíny pro nouzové použití, prý  musí prokázat, že probíhající klinické testy zajistí dlouhodobou bezpečnost a účinnost očkovací látky.

Zdroj: https://www.lidovky.cz/svet/brazilsky-regulator-odmitl-schvalit-ruskou-vakcinu-sputnik-v-nesplnuje-pry-ani-minimalni-kriteria.A210117_075755_ln_zahranici_lijk#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=ln_zahranici&utm_content=main

 

Kdyby kopírovači tupé propagandy a dezinformací alespoň trošičku přemýšleli, (přebrala ČTK) tak by zjistili, že ŽÁDNÁ vakcína tyto požadavky nesplňuje a že všechny mají podmínečné dvouleté, až čtyřleté období viz zpráva našeho SÚKLu.

BioNTech a Pfizer

ředitelka SÚKL, Mgr. Irena Storová MHA

V době, kdy je vakcína Comirnaty doporučena pro podmínečnou registraci, bude společnost obchodující vakcínu pokračovat v předkládání výsledků z hlavního klinického hodnocení, které bude pokračovat 2 roky.

Ano, čtete dobře - dva roky!

 

 

Už jenom, že Reuters zveřejnil, že Sputnik V nesplňuje některé kritéria (nedodané parametry, které se urychleně pošlou, nikoliv vadnou vakcínu, která nesplňuje ani základní kritéria) a ČTK dodá kouzelné ANI, takže to pak je pro čtenáře, kteří se neorientují v masmediálních dezinformacích včetně české televize veřejnoprávní, že Sputnik V nesplňuje ANI ta minimální kritéria, tudíž je vadná.

A to oznámí Babišovy noviny a web! Svinstvo.

 

iRozhlas

Brazilská agentura pro kontrolu léčiv farmaceutické společnosti Uniao Quimica vrátila žádost o podmínečnou registraci ruské vakcíny proti covidu-19 Sputnik. Pochyby u západních expertů ale vzbudila okolnost, že v té době ještě nebyly dokončeny všechny testy.  Zdroj: Český rozhlas...

 

 

A tak se vyplatilo několik hodin počkat na potvrzení

Skutečnost? Sem tam se pozmění slovíčko...

„Oznamujeme, že Národní agentura pro kontrolu léčiv (ANVISA) požádala o doplňující informaci ohledně vakcíny Sputnik V. Ta bude v dohledné době poskytnuta,“ uvádí se v komentáři RFPI. „V rámci probíhající dezinformační kampaně proti vakcíně Sputnik V se nepravdivé informace cíleně šíří v noci a o víkendu za účelem zkomlikování procesu jejich ověřování,“ sdělil RFPI a obrátil se na novináře se žádostí o ověření informací.

União Quimica již zahájila výrobu vakcíny Sputnik V. Předpokládá se, že v prvním čtvrtletí dodá Rusko do Brazílie deset milionů dávek, celkem to má být letos 150 milionů.

 

Vážně si sakra myslí, že všichni Češi, Moravané a Slezané jsou pitomci? I když pravda, někteří naskočí na každý špek...

 Další exkrement Vrábel - Barta Semantic Visions?

 

Putin má rakovinu, zbývají mu tři roky života

 

 

Ruský prezident Vladimir Putin je těžce nemocný. Podle amerických médií má prý rakovinu slinivky. S informací přišel v úterý americký list New York Post.

 

 Potíž je v tom, že to bylo publikováno 28. 10. 2014

 

Newsroom 24 a Vrábel s Moravcem tvrdí, že oni říkají pravdu, zatímco my dezinformujeme. Je to opět na vás, milí čtenáři...