Reportáž: kam to zločinná, dezinformační televize posunula? Ticho po pěšině.

Jste sobecký idiot, řval na poslance Volného Afro poslanec TOP 09 Dominik Feri

 

A to je pohodička. Ale když Tomáš Hanzel  politik a elektrotechnik z ČSSD byl ostřeji kritizován, byl Volnému vypnut pultík a ČSSD udělala divadlo: vyprovokovala Volného, aby šel mluvit do mikrofonu k předsedajícímu a vznikla strkanice, protože po vzoru prezidenta Trumpa mu chtěli zavřít ústa a pan poslanec Volný si to nenechal líbit.

 

A co řekl pan poslanec Volný? A co tak člena ČSSD rozzuřilo, že vypnul mikrofon?

 

Děkuji za slovo pane předsedající, ale k vám samotnému:

Pan Bojko (SPD) se nemusí stydět, protože není členem zkorumpované politické partaje, která si nazvrací do úst, kdykoliv jde o to, že by mohla přijít o své socanské místo ve vládě. Vy jste tady už několikrát předvedli, jací jste vy, socani, zbabělci...

Pane poslanče, buď budete mluvit k věci, nebo vás vypnu, zařval elektrotechnik z Karviné Hanzel.

Já budu hovořit, jak já chci, já jsem svobodně zvoleným zástupcem lidu.

Budete mluvit k věci, nebo vás vypnu, provokoval Hanzel.

Tak já si potom sednu k vám na klín a řeknu to do vašeho mikrofonu, nedal se Volný.

My víme, jak se vám říká v Karviné: Hanzel desítka... Proč? Hanzel je vaše jméno, desítka...

Šlus a vypnutý mikrofon jak prezidentu Trumpovi a pak začala strkanice. Poslanec Volný začal mluvit do mikrofonu předsedajícího a parta ČSSD do něj začala strkat. (Zda tam byli i jiní zatím bleskově nevíme, to se dohledá)

 

Hanzel desítka ČSSD vypl Volného, aby to nikdo neslyšel a ten skutečně šel mluvit k němu

A zločinná veřejnoprávní Česká televize projednává a hosté Čt odsuzují vytočeného Volného, ale drzost elektrotechnika z Karviné za ČSSD natož Afro Feriho ne. A to je ta nová demokracie.

P.S. Problém je, že to asi bylo připravené, poslanec Volný se snadno vytočí a Hanzel to asi měl vymyšlené od ČSSD. Jeho projev předtím byl totiž excelentní a vládní garnitura byla spráskaná jako pes. Škoda, že se pan Volný nechává tak vytočit, pak se devalvuje vše.