Je to příliš vážné, než abyste se hned po přečtení titulku zamysleli nad "kreténismem" autora otázky. Jasně, že nemáme ani mohutnou armádu, ani jsme neměli šanci zaútočit raketami, které nemáme. Ta děsivá hrůza je až z následného. A kdo sloužil na vojně, ví, o čem píši. Odkud povel zazněl, se totiž neví!

 

Blízko našich hranic je zvrácená mohutná americká armáda, velmi silně vyzbrojená. A pokud tam někomu hrábne a v americké armádě se to děje stále častěji, může nastat pro Evropu masakr.

Začněme důkazy a fakty

V sobotu 12.prosince 2020 varoval systém sledování na americké letecké základně Ramstein v Německu hrozbu raketového útoku. Na základně, kde se nachází velitelství amerických vzdušných sil v Evropě, začalo drama, píše Fox News.

„Velitelské stanoviště letecké základny  Ramstein dnes dostalo prostřednictvím systému sledování oznámení o odpálení raket v Evropě. Velení okamžitě a přesně informovalo armádu ve městě Kaiserslautern v souladu s postupem , “ uvádí se v oficiálním prohlášení.

Několik minut se vojenská základna mylně domnívala, že to byl skutečný útok.
 
Americká základna potvrdila, že se nejednalo o cvičení prováděné místní armádou.

 

 Je 1. února 2021 a US ARMY nebyla schopna jeden z nejvážnějších incidentů ohrožující celou Evropu objasnit!

Poplach se ukázal jako falešný, ale armáda si několik minut myslela, že jde o skutečný útok. Incident vyvolal nespokojenost v obranném německém výboru, který požaduje, aby německá vláda vysvětlila, jak k tomu mohlo dojít.
 
V Bundestagu se nyní podle deníku Die Welt objevují spory ohledně raketového poplachu na americké vojenské základně Ramstein v německém státě Porýní-Falc. Politici několika frakcí požadují okamžité objasnění incidentu.

 

 Ta šílenost nespočívá v tom, že by česká armáda mohla napadnou americkou raketovou, děsivě vyzbrojenou základnu USA. Ale stejně jako lze snadno ovlivnit americké volby přes koresponďáky a falešné voliče počítačovou metodou společně s hackery, i u nás může nějaký geniální pošuk POČÍTAČOVĚ zaútočit na americkou armádu poblíž našich hranic a z české republiky zbyde jenom radioaktivní písek a hlína. Nebo stačí, aby tlačítka ovládl nějaký americký magor a Evropa zmizí. Střet mohutných obranných jaderných raket Ruska  s útočnými americkými by se střetl přímo nad našimi hlavami kolem území České republiky. Ironicky by pozůstalí někde na Aljašce mohli zvolat: zlatá éra koronaviru!

Hrozba stále reálnější - a stačí jedno tlačítko!

 Ta šílenost spočívá v tom, že poplach a pohotovost mohlo způsobit cokoliv. A jsme v rukách počítačů, které mohou i selhat. Cvičení kdesi v Rusku, testy počítačů v Rusku, ale i náhodné napíchnutí amerického systému šíbnutým geniálním počítačovým expertem. A může bydlet třeba i v Postoloprtech či v HorníDolní.

A když se připočtou stále silnější výhrůžky Německu, že US ARMY zlikvidují Nord Stream II, provokace amerických bitevních lodí v Černém moři u Ruska, cvičení amerických vojsk s našimi někde v pobaltí a stavění dalších raketových základen v Bulharsku, Rumunsku, pobaltí a všechny namířené na Rusko s cílem vyloupit ruské nerostné bohatství a my máme jenom platit a být jakási zástěrka a stafáž, běhá mráz po zádech!

 

 Doplnění úvahou

Hlavní zdroj zde: foxnews - Missile scare at US Air Force base in Germany after alert triggered false alarm

A zde: welt - Falscher Raketenalarm wirft Fragen auf