Mnohým čtenářům ztrpčoval náš web načítání svou pomalostí a možná jste si všimli i vy, kteří nám pomáháte nevypínáním reklam, že se mnohé rázně změnilo a budeme v dalším pokračovat. Takže:

Takže malé info

Optimalizací web zrychlil z předchozích 14 až 16 s na nynějších 3 – 4s do úplného načtení, bohužel wedos zatím nepodporuje webp formát. 

Web je nově zabezpečený Firewallem s pokročilými funkcemi, takže nenadálé výkyvy už nebudou zaviněny z venčí některými šmejdy a skuteční machři - hackeři se na náš web nejspíš vykašlou. Co by z toho měli?

Pro šťouraly: soubor .httacess byl upraven vzhledem k novým požadavkům na bezpečnost.

Více asi vědět nemusíte, toto info je pouze pro ty, kteří nám psali, že se jim stránky strašně pomalu otevírají a to by už nyní včetně reklam mělo být minulostí.

 

Co ještě na jaře budeme připravovat? Výše popsané je v technickém zázemí a současně přemýšlíme nad změnou diskuze pod články a vzhledu stránky. Ale to už tolik nespěchá, hlavní věci jsme nyní zkvalitnili a zlepšili.

Děkujeme těm, co nevypínají reklamy,  protože díky jim můžeme náš web zdokonalovat a my se na oplátku budeme snažit, aby naše názory a články byly pokud možno vždy pravdivé a můžeme si za nimi i stát, což se dokonce projevilo i na ministerstvu zdravotnictví a jejich covidové stránce, kdy nás tam cenzoři v čele s Vrábelem o článcích s AstrouZenecou osočili za dezinformátory, aby se následně prokázalo, že oni jsou podvodníci a dezinformátoři a my psali skutečná fakta. A každý den se nyní o AstraZeneca píše a nejsou to příliš kladné posudky.

Myslíte, že se nám nyní cenzoři a dezinformátoři v čele s Vrábelem omluví? Nevěřím...

A vám stálým čtenářům děkujeme za důvěru. S doplněním:

Majitel webu Petr Pokorný