Ostrý protest proti kolektivním urážkám českých občanů Václavem Moravcem

 

Vážená rado, žádám, aby se Václav Moravec ve svém pořadu omluvil všem občanům České republiky za urážky, nebo s ním byl nejen polední pořad ukončen!

A doplňuji, že tyto urážky nejsou poprvé. Stejně tak v pořadech s hostem Vrábelem naše občany uráží a stále naznačuje, jak jsme dementní, protože věříme všem dezinformacím o ploché Zemi, nebo, a tam ostrý protest nyní směřuje, že jsme primitivní národ, protože jsme proti vakcinaci!

 

Václav Moravec lže a je záhadou, že RRTV a Rada ČT i přes generálního ředitele Dvořáka tyto urážky neřeší.

Osobně neznám jediného člověka, kdo by věřil, že zde jsou Marťané, kteří vytváří kruhy v obilí, že Země je placatá a podobné nesmysly. Pouze vím, používá se to lidově jako „kameňák  o Zemi placaté“ a redaktor Moravec to používá k urážkám národa! A dokonce ve veřejnoprávním médiu!

Pokud je známo, tak kolektivní vina už je nepřípustná mnoho let. V posledním pořadu opět napadl české občany, že podléhají dezinformacím a jsou proti vakcinaci. Tuto evidentní lež ale musí prokázat. Opět pokud je známo, tak proti vakcínám je zde méně než promile občanů a dokonce se to dá vyhledat v jednotlivých odmítačích. A pan Moravec dezinformuje národ a vypouští hoaxy formou manipulací, že zaměňuje strach lidí z nevyzkoušených vakcín proti covidu za odpírače vakcín, zatímco prakticky nikdo neprotestuje proti vyzkoušeným vakcínám proti tetanu a podobně.

Páni vědci tam dokonce vykládají, že lidé spekulují, a přitom pan Moravec se nezeptá, proč ony kapacity v přímém přenosu také spekulují, když nic nevědí, ale věští z křišťálové koule! A národ žádá fakta, nikoliv urážky a zesměšňování!

 

Ve 13:41 pan Moravec vykládá nějaké nesmysly nějakých odborníků na covid pod jménem Elfové, kteří prý vědí vše a dokáží snad i léčit. Citace:

 když je řeč o těch dezinformacích a kvalitních datech na straně druhé, občanské sdružení Čeští elfové označilo očkovací dezinformace  za tu hlavní doménu, která v prosinci vévodila dezinformační scéně, a pokračuje i teď v lednu, šíří se například hoax o nebezpečí vedlejších účinků, tak máme pod kontrolou ty vedlejší účinky, když se zmínil Izrael a ta robusní data…?

 

Takže, pan Moravec nejdříve napadne zprávy občanů, že jsou to dezinformace a pak se ptá, zda jsou to dezinformace, načež se dozvídáme něco jiného, než data, která byla vyslána.

Zde jsou důkazy, že Moravec a jeho tajemní Elfové opět lžou v přímém přenosu

Norsko a úmrtí po vakcíně: Varuje před nimi i SÚKL - CNN …

SÚKL upozorňuje na riziko anafylaktické reakce po očkování

Po očkování na covid-19 zemřel 79letý Slovák - Echo24.cz

V USA vyšetřují smrt lékaře po očkování, podle Pfizeru případ ...

Tyto titulky nevznikly na oněch dezinformačních malých webech, ale ve velkých údajně dezinformačních médiích včetně SÚKLu. A lidé dostali strach a posílali to samozřejmě dál! A pan Moravec to drze překroutí, že to je zase ta extremistická dezinformační scéna, která to začala! A každý člen RRTV snadno dohledá další a další z mainstreamových médií, co se kde stalo.

Následně páni vědci nás zesměšní, že i po chlebu někdo někdy umřel a podobné nesmysly na odvádění faktů! A smějí se „blbým lidem“, že se bojí, že na to umřou. Jenomže lidi trápí neznámé vakcíny, které jsou PODMÍNEČNĚ schválené a my jsme pokusní králíci.

Ve 13: 44 opět vykládá pan Moravec, že prý je to nevětší dezinformační narativ!

Dále pan Konvalinka napadne občany o dezinformacích a jak mu lidé nadávají. Jenomže pokud tyto kapacity do televize vykládají, jak se dle dat vše zhoršuje a přitom sami dávají důkazy, že je to lež a opak je pravdou, diví se tito zdánliví odborníci, že jsou lidé rozzuření? A koho má zastupovat Václav Moravec, kdy ne zoufalou a strachující se veřejnost? Má národ urážet, místo vysvětlování?

V čase 13:46 opět zesměšňuje pan Šedo veřejnost, že vyvrátit polednici nejde, když neexistuje. Jenomže stejně tak neexistují data, jak se zachová vakcína po delší době a v podstatě sděluje veřejnosti, že se máme napíchat jako v ruské ruletě a nějak to dopadne. Ale data nám nedají, protože je nemají. A Václav Moravec s jeho „narativem“ je tak plachý, že se bojí pány vědce rázným výrokem zarazit, že když oni nic nevědí a tak jak má vědět veřejnost, co se stane?

 

Tomuto totálně dezinformačnímu pořadu a urážkám občanů by měly konečně dát instituce nás zastupující ráznou odpověď, jak se má pan Moravec chovat k občanům České republiky a nedělat z nás hlupáky!

A partička údajných kapacit, co zesměšňovala národ, v pondělí dostala další odpověď: lidé se mají řídit daty, které neexistují a proto nás uráží?

Statistici se tvrdě opřeli do vlády: S daty to neumí, rozhoduje podle dojmů

 

Moravcovy výroky ze zaručených neznámých zdrojů, propojení a citace na jakési prapodivné Elfy, kteří nemají žádné pověření o odbornosti jsou už skutečně za hranou. Navíc ve veřejnoprávním médiu!

Vzhledem k tomu, že vše házíte do pomyslného koše a tvrdíte veřejně, že stížnosti nejsou, zasílám kopii na RČT a veřejně na sociální sítě, abyste to opět nezametli pod koberec. Mimochodem, asi jenom omylem Česká televize ukazovala pouze Rusko a pár provokací o Navalným, ale Václavské náměstí, Vídeň, či Paříž z „objektivních“ důvodů vynechala. Vážně děláte svoji práci kvalitně a kontrolujete správně naší veřejnoprávní televizi, kterou si musíme platit?

Předložte národu data, že věří placaté Zemi, že je proti vakcinaci a nikoliv proti neprověřené vakcinaci protože i v pondělí běžel dezinformační pořad o „dezinformacích“ bez jediného statistického podložení! Opět s Vrábelem! A důkazy, které jsou předkládány jsou falzifikáty!

K tomu další urážející výroky formou a stylem řeči, že on, Moravec je pravda sama a vše ostatní je tupě hloupé by si nedovolili k sobě ani hosté „putyky IV cenové skupiny“, ale vaše rada mu dovolí záhadně vše!

Na závěr: ptal jsem se cca 50 lidí, zda věří, že Země je placatá a dva mě chtěli inzultovat. Divíte se, že když toto necháte vysílat ve veřejnoprávním médiu, jsou na pány vědce a Václava Moravce lidé tak agresívní? Lhát se nemá a navíc za naše peníze!

Petr Pokorný