Takže všichni, co pracujeme, si máme utrhnout od huby, jenom ti, co se válejí doma, a nepřizpůsobiví mají mít víc, nebo stejně, jako je mzda v práci? Neskutečná drzost!

Všimli jste si Maláčové, která se přeměňuje v přežraného Kyklopa, (Κύκλωπες), přestože si údajně utrhuje od úst a polovinu mzdy předává těm, co údajně nemají ani na Sunar? Nebo je to jenom naše naivita? Všimli jste si, že Maláčová a Pirátka Richterová žádají, abychom živili nepracující, ale Maláčová s Richterovou si 100 000, respektive 150 000Kč měsíčně nechají, protože jsou sociální případy?

Všimli jste si, jak kynutá Maláčová rozhazuje miliardy z našeho, ale sama na své výplatě sedí jak kynutý knedlík a její peníze jsou nedotknutelné?

Proč tedy půl platu neposílají pro potřebné stejně jako neposílá Jourová, ač nám to doporučují?

A my máme?

 

Mimochodem, záhadné výpočty

Cca 40%  lidí dnes nepracuje a sedí doma. Oficiálně je 300 000 je bez práce.

V České republice je 4% nezaměstnaných a jsme chváleni výsostí z Bruselu

To znamená, že je zde 7,5 milionu lidí, kteří údajně mají pracovat. Připočtěme: V prosinci loňského roku pobíralo 2 403 933 lidí starobní důchod, 424 242 invalidní důchod, pak máme 300 000 studentů vysokých škol...

Kolik je vlastně obyvatel v České republice, naše drahá, drahá Maláčová?

 

A výkřik: zvedněme nemocenskou na výši 100% mzdy,  kurzarbeit na 100% průměrné mzdy a každý, kdo "bude nic nedělat", bude mít 100% mzdy je už skutečně výrok hodný mozkového giganta. Tělesné proporce giganta na to už Maláčová má!

 

Problém je, že "vono to divné, tlusté a kynuté" řeší jak se nažrat, ale kde na to brát už ne. Vono to divné, tlusté a kynuté" bude jenom žrát, mlaskat a chrochtat" a my  to budeme cálovat, nebo si to divné na nás udělá obrovskou sekeru!

Lze s těmito šílenci mluvit normálně, hezky a příjemně, nebo hezky o nich psát? Hrubne naše společnost, že "hrubne", nebo z nás už hrubnutím tryská pouze bezmoc?

To skutečně není na kriminál? Rozdávat z cizího není zločin? A ještě na dluh? Proč není plat ministrů dle jejich zadlužení a sekery?