No, uznejte, hvězdná flotila ústy Pekarové hlásí: vážení občané, covid nekončí. A lid je v šoku. Ta dáma snad snědla Šalamouna. A už předtím byl komiks dua Pecková - Hřib, kdy nám tato dáma razantním výrokem zklidnila nervy: občané nebojte se, nemocnice budou fungovat dál. A protože nic nevíme, zeptáme se...

 

Ufff, to jsme si oddychli. A uklidnili jsme se. Ta dvojka komiků se zeptá a pak nám to řekne. Ale jsou vůdci na slovo vzatí. Proboha, kdo je volil, přiznejte se!

„Pakliže zjistím, že opatření, která umožňuje vyhlášení stavu nebezpečí, nestačí pro to, abychom odvrátili nějaké širší nebezpečí nebo riziko, je to na místě,“ poznamenala.

Pecková zdůraznila, že pro to, aby jasný závěr udělala již nyní, nemá dostatek informací. „Teď nejsem schopna vyhodnotit, jaká varianta bude následovat,“ uzavřela.

Podobně to vidí i pražský primátor Hřib. „Potvrzuji, že v tuto chvíli nemáme dostatek vstupních informací, abychom mohli říct jasné ano či ne,“ uvedl.

 

Ne ale vážně, může někdo slušně toto pošahané brát vážně? Drazí politici,  my se nebojíme, že nemocnice nebudou fungovat. Ale bojíme se, že bylo snadné střílet do Babiše, když neměli zodpovědnost. Nyní se ta banda hroutí, protože shodili Babiše hlasováním, a mysleli si, že je komunisti podrží, aby měli neochvějný cíl.

A prásk ho: po excelentním projevu poslance Ondráčka (KSČM) je vše jiné. Nikdo nekoordinoval návštěvy důchodců, návštěvy ve věznicích a to je výsledek.

Hejtman Kuba: vše musí udělat vláda, já nejsem tady od toho, abych někomu něco bránil. Od toho je vláda! (aby jí mohli nadávat)

Jsou snad stejné problémy?

No pane Kubo, při pohledu na mapu covidovou má každý kraj svá specifika a měli byste uzavírání a otevírání a hlavně konečně ZODPOVĚDNOST MÍSTO NADÁVÁNÍ převzít vy: I hygienické návyky byste měli oprášit a opět zavést.