Morbidní příspěvek? Nikoliv, je to další z reakcí, kdy nás drží na oprátce, ale jaká je smrtnost v procentech mezi politiky, kteří jsou na očích?

Není divné, že všichni čeští politici přežijí, protože jsou sledováni v přímém přenosu, ačkoliv od rána do večera někde šmejdí a provokují, zatímco nás drží ve sklepích a nesmíme ani sportovat?

 

Senátor Fischer je další činný politik, který má covid a statisticky je mrtvý. To nám tvrdí statističtí experti, když celému státu vyhrožují, a nás trestají.

Vážení čtenáři, víte o politicích, kteří statisticky umřeli a už nežijí? Jedině tak poznáme, kdo s námi hraje betla a kdo durcha. Ale my máme právo, aby s námi hráli s odkrytými kartami! Úmrtí v domovech důchodců je spíše zločin, než pandemie!

 

Takže pokud senátor Pavel Fischer ve věku 55 let zemře, znamená to, že covid je skutečně nebezpečný. A že opatření vydávaná tajemnými epidemiology se zákazy sportu a podobnými šílenostmi jsou orávněná. V opačném případě...

P.S. Znáte aktivního politika, který na covid zemřel v České republice? Na skutečný covid a nikoliv na rakovinu s covidem, či bouračku s covidem? Pokud ano, díky za info.