Vytisknout

Bilion sekery a dluh šíleně stoupá dál. To žádný stát neutáhne. A šmejdi jako Středula vyhlašují další lockdown, neboli uzavření ekonomiky. To ani válka nedokázala, i za Adolfa Hitlera se pracovalo, žilo a rodily se děti!

 

Nesmíme nechat lidi v průmyslu a ve službách, kteří Středuly, politiky a státní zaměstnance živí, aby krváceli a my se jim smáli. Proto my Středulové, Piráti a další slušní veřejní činitelé jsme se rozhodli, že tvrdý lockdown neponesou pracující a podnikatelé, ale o těžké finanční ztráty se podělíme. Polovinu platů odevzdáme těm, co těžce krvácí! Středulo, národ za poctivý názor děkuje.

 

Že jste nic takového od těch dobytků neslyšeli a že tvrdý lockdown má být pouze pro část zaměstnanců, aby si obchodníci s deštěm na náš dluh vesele užívali dál? Samozřejmě, žádný kapr si sám sobě rybník nevypustí!

Jasně, jsou to šmejdi a ústavní soudci a soudci si dokonce odhlasovali, že nepřipustí snížení mzdy. Přece Rychetský a spol. nepříjdou o svoje prachy. To pouze lůza (skuteční pracující) musí krvácet. Na druhou stranu upřímně: v diskuzích na Seznamu, Idnesu a jinde můžete dohledat další, že nejvíce řvou a sprostě nadávají na zoufalé demonstranty ti, které živí státní rozpočet a důchody!  Státní zaměstnanci  pracovali na 50% a mzdy se jim ani o korunu nezkrátily. Jsou na facebooku a v diskuzích od rána do večera a na každém demonstrantovi v soukromé sféře, který žádá zoufale vládu, aby je nechala pracovat a žít, nenechají nit suchou. A dokonce se jim vysmívají,  když je přímo neuráží. Stačí se tam po každém protestu podívat!

Stejně jako v době totality státní aparát vesele narůstá a finanční krize se prohlubuje. A lotři jako Petříček z ČSSD, místo aby se starali o svou zem, vyhrožují, navrhují sankce například proti Rusku, protože Petříčkové, Prouzové či Středulové mají své výplatnice na dluh z našich daní jisté.

 

Stát se hroutí a na palubě Titaniku hraje hudba a tihle šmejdi vesele tancují.

Půl bilionu dluh, bilion dluh, dva biliony dluh a po nás potopa. Milion milionů, nebo též 1012 . Šílené číslo.

Evropská unie už je totálně v krizi, vytištěné peníze nekryjí už vůbec nic, prapodivné euro má kurz jako kdyby Brusel narazil na diamantové a ropné doly a zadlužení se už jako za Hitlera ani nepočítá.A dokonce se vymyslely záporné úroky!

Cifry, které už ani obyčejný člověk na počet nul nedokáže identifikovat.

 

Jsou dvě cesty: první jako Československá měnová reforma z roku 1953 za Antonína Zápotockého a znehodnocení peněz v bankách, nebo obrovská inflace jako ve Venezuele, což je prakticky totéž, pouze rozložené v čase.(To první by se ale nedalo udělat, protože tenkrát nebyly daňové ráje jako dnes a největší šmejdi mají peníze tam.)

Anebo cesta, která je nejspravedlivější, pro další generace jediná čistá, ale strašně bolí: neproduktivní výdaje mzdové snížit na polovinu viz nadpis. Jenomže která vláda to ustojí? Jedině Orbán toto zvládl, kdy Gyurcsányova slova „lhali jsme ráno, v poledne i večer" vzala většina maďarské veřejnosti velmi vážně. A proto je to jediný státník v Evropě, kterého dnes milují, zatímco státní zaměstnanci v Maďarsku, nezisk a Brusel ho tak nenávidí. Čím déle budeme tuto maďarskou cestu odkládat, tím bude bolestivější.

 

A tvrdý dopad se blíží, proto si vlády připravují zákony, jak těžké nepokoje tvrdě likvidovat. Metnar už připravil totalitní zákon na likvidaci veřejného mínění, totéž připravuje Hamáček a to je znamení, že systém se hroutí jako za bolševika.

 

To není hoax: Vláda se na střet připravuje! Národní strategie pro čelení hybridnímu působení vznikla v resortu ministra obrany Lubomíra Metnara. A nyní jde do vlády!!!  Impulsem pro jeho dokončení byl nástup náměstka pro obrannou politiku a strategie Jana Havránka loni v říjnu, v jeho sekci dokument vznikl. V pondělí dopoledne pro něj zvedla ruku Bezpečnostní rada státu.
(Info: Bezpečnostní radu státu tvoří předseda vlády a další členové vlády podle rozhodnutí vlády.)

 Prosíme: přesvěčte se. Důkazy najdete. My nelžeme. Informujeme, co nejlépe to jde. A proto nás chtějí umlčet!