Vytisknout

Čestně prohlašuji, že další pokračování neodmítám z důvodu, že jsem konspirátor, jak nás nazývá špína Moravec či Vrábel. Ale dokud nebudu mít jasné odpovědi na naše otázky a zároveň národu neoznámíte, proč se data tají, tvrdím, že je vše podvod! Zde jsou otázky, které jste povinnen národu za vládu zdělit:

 A neotravujte nás s reklamou na očkování, neděste nás zločinnou veřejnoprávní Českou televizí o tom, koho nechají a nenechají umřít!

Zde jsou otázky, které národ a občané musí znát, aby uzavření státu vzali za své!

  1. Kdo jsou ti těžce nemocní?
  2. Jaká je jejich struktura, národnost, komunita.
  3. Jaké je jejich stáří, odkud pocházejí, jaké mají nemoci a co je hlavní příčinou těžkého stavu. (Před covidem, nikoliv jako součást)
  4. Proč se tají diagnoza úmrtí, ale nikdy nechybí covid? (Zpěvák 41 let, co údajně umřel na covid, měl těžkou rakovinu slinivky. On umřel na rakovinu, těžkou rakovinu, ale bát se máme covidu?)
  5. Naprosto jste vymazali data komunity, která se chová naprosto jinak, než většinová. Znamená to, že jsou promořeni a proto se jich covid netýká?
  6. Jaká je smrtnost u aktivních politiků a lidí ve službách (především žen v prodejnách, kasách apod.)
  7. Na dálnici D8 a D1 jezdí nyní tisíce kamionů pod značkou Polsko, Rumunsko a Slovensko a ti bez kontrol covid u nás neroznáší?
  8. Jak jsou izolováni migranti v detenčních zařízeních, když se stále objevují zprávy, že další a další jsou odhaleni?
  9. Proč má do veřejnoprávní České televize přístup pouze extremista Kubek, který tvrdí, že by nikdy žádný lékař a sestra neumřeli, kdyby jsme zastavili covid a lékaři by žili navěky. Skutečně tyto šílence musíme v televizi vysílat a jimi strašit?
  10. Proč jste uhladili cestičky pro český pesonál, aby mohl ošetřovat Němce a Rakušany, zatímco Češi údajně budou umírat? Opozice vyřvává, že je skoro válečný stav, vyhlašujete se opakovaně "nouzový stav", ale jeho součástí není povolání českých lékařů a sester pomyslně do zbraně pomoci českému národu, ale německému. Proč? (V nouzovém stavu a lockdownu nesmí platit volnost pohybu a svoboda si dělat kde chci a jak chci!)
  11. Proč náklady na hrůzné zadlužení nenesou všichni včetně poslanců, senátorů a státních úředníků, ale pouze zaměstnanci a malí podnikatelé, protože kompenzace pokud dostanou, vydáváte na strašný dluh a budou ho splácet oni dělníci a malí podnikatelé?

 

Pokud nebudeme znát jasné odpovědi a ověřitelné celou veřejností, bude vše včetně zločinu veřejnoprávní České televize, jak se všichni dusíme a umíráme brát za největší podvod tohoto století. Ne, že není chřipka jménem covid, ale způsob, jak se s ní zachází!

 Třeba Vrchlabí, je to prý tragédie a děs. Lékaři a sestry se tam hroutí. Češi jsou zločinci a neposlouchají. A o co jde? Závod společnosti ŠKODA AUTO ve Vrchlabí: High-tech závod na úpatí Krkonoš. A kohopak jako v Ostravě v dolech zaměstnávají? Proč to netvrdo vláda neřekne a Babiš uráží České občany? Pak se diví demonstracím na Staromáku a jinde!

ŠKODA AUTO je jedním z největších průmyslových zaměstnavatelů v Královéhradeckém kraji. A hned je jasné, proč se nemocnice Vrchlabí hroutí, proč je na tom špatně Královohradecký kraj a my musíme být v dalším koncentračním táboře za ostnatými dráty další čtyři týdny!

 A každý si dohledejte! Ať náklady na pandemii nese Německo, které tuto taktiku pendlerů zavedlo.

 

A přidejme na závěr:

Zločin Maláčové, která zajistila, aby úředníci pracovali ob den a mzdy měli stejné jako kdyby pracovali na 100% už nechceme tolerovat! Připravte zákon, kdy všichni si utrhnou od úst včetně ústavních soudců, právníků, politiků a úředníků a pak to má smysl. Abyste se vozili po hřbetech dělníků a těch, co nastavují své úspory pro senátory a poslance včetně soudců, a aby si mohli žít jak prasata v žitě a vesele chrochtala, nás přivede k nepříčetnosti.

Přestaňte okamžitě vyplácet politické a podobné neziskovky, všelijaké manipulátory kolem ÚSTR, genderu a trans a vše překlopte na finance pro zdravotnictví. Pak uvidíte, že se důvěra v boji proti covidu do českých luhů a hájů vrátí!