Pokud toto napíšeme my, lze o správnosti informace pochybovat a okamžitě si vše ověříme, kde se stala chyba. Pokud takovéto výroky zazní od certifikovaných autorit, něco v informacích zasmrádá. Prosíme, zde jsou okopírovány výroky a navíc screenshoty, že to není fantasmagorie.

 

25.února 2021 17:20

Očkování zabírá. Počty nakažených zdravotníků a sociálních pracovníků klesly

 Co se týče sedmidenního klouzavého průměru, tak i ten ukazuje, že počty klesají. „Po 5. lednu došlo k dočasnému nárůstu počtů nakažených pracovníků, ale po 15. lednu tento trend ustal a počty nákaz setrvale klesají až do současnosti,” uvedl Dušek. I zde je možné tento trend dát do souvislosti s očkováním, které bylo spuštěno na začátku roku. Jako první se totiž očkovali kromě zdravotníků také pracovníci sociálních zařízení a tamní klienti.

 

25. února 2021 z dat Ústavu zdravotnických informací a statistiky

Roste počet nakažených zdravotníků

Po poklesu zdravotníků nakažených covidem-19 začaly počty opět přibývat. Aktuálně je 2 840 nakažených, zhruba o 150 více než před týdnem.

 

Důkaz

 

A tak je to zajímavé zjištění. Pokud jsou zdravotníci očkováni a počet začal klesat, bylo to očkováním. Když začal počet nemocných zdravotníků stoupat, bylo to také očkováním?

Tak jak to je?  A těžko lze věřit, že je to nějaký podvrh, když to autorizuje ČTK, nebo ÚZIS. Navíc za minulý rok muselo být hodně personálu promořeno, když to tvrdil Kubek. Tak proč? Toto není sportovní utkání, ale jde o životy lidí. Neměli by být informace přesné a nezneužitelné? A v tom je ten zádrhel. Nemáme data!

 

Související

Babiši, dokud nepředložíte coviddata a důvod utajení, odmítáme spolupracovat!