Proč nedemolovat rozpočet dál, vás se to netýká a mladé dluh nezajímá, jak dle činů vykládá Maláčová s Richterovou. A Středula je vzorem. Největší zajímavost: nikdo z nich ani hodinu skutečně nepracoval a prací se neživil.

Maláčová prosadila svou, vláda schválila návrh na zvýšení nemocenské na 100 procent

Navýšení částky požadovaly i odbory. Maláčová navrhovala dvě varianty - buď náhradu ve výši plného výdělku, nebo příspěvek až 500 korun na den.

 

Kdo nejvíce horují, aby nikdo nepracoval a bral hodně peněz?

Největší úspěch Richterové z Choltic u Pardubic? Nikdy se prací neživila. Proto jako těžkou práci hlásí: "Zaostřeno na Desítku, členství v o.s. Pražské fórum (hl. úspěch: happenning kvůli informačnímu zákonu (106/1999 Sb.)"

Největší úspěch Středuly z Opavy? Ani jeden den v životě se nemusel živit prací, stále jenom diskutoval v odborech.

Největší úspěch Maláčové z Uherského Hradiště? Ihned se po studiích zaháčkovala na ministerstvu a nikdy se o sebe starat nemusela. I ona nikdy v soukromé sféře nebyla, aby pochopila, jak se vydělává skutečnou prací.

Všichni se nakvartýrovali do Prahy a mají možnost zvyšovat sekeru, kterou budou platit ostatní. A národ mlčí!

 

Takže vy mladí voliči těchto nemakačenků: až na vás příjde řada a budete splácet biliony, pamatujte si tato tři jména, co vás do budoucí bídy uvalila. A ta doba už bude brzo. Staří to už splácet nebudou. Je to na vás. Ještě, že tu děsivou sekeru děláte sami sobě. My, nejstarší generace jsme předali zem skoro nezadluženou i přes největší trasnsformaci po socialismu.

Sami si děláte děsivé dluhy, sami si je plaťte. My si myjeme ruce! My byli vychováni k úctě k šetření. 

 

P.S. Proč se Okamura nedrží svého kopyta a přidává se k nim?