Kde bere tento zvrácený hnus zasahovat do mých svobod, pokud uznám, že díky očkování Sputnikem V se zachránily miliony lidí a u nás to blokují v zájmu amerického zisku? Tak ať Rusové vakcínu Sputnik V dovezou na ruskou ambasádu a Dredové či Blatní nechť nám políbí...!

I Čaputová by raději nechala vychcípat svoje rodiče, pokud USA zakáží schválit ruskou vakcínu. To jsou prostě ti vyznavači nových, evropských hodnot. Je z nich blivno. Jsou to duševní zrůdy!

 

 „Zastávám názor, že by měly být všechny vakcíny, které tady budou používány, schváleny evropskou agenturou,“ řekl Bartoš. Stejný názor jako šéf Pirátů zastává v otázce očkování ministr zdravotnictví Jan Blatný.(Idnes)

 

Prezident Zeman. „Mně by úplně stačila certifikace SÚKL.“
Vůdkyně a ředitelka SÚKL Irena Storová (ta co odletěla na dovolenou na Kubu, když měla podepsat remdesivir) oznámila, že je nezávislá a pak tiše dodala, že je sice nezávislá, ale bude čekat na schválení evropské agentury EMA (Evropská agentura pro léčivé přípravky) 

Evropská agentura je údajně nezávislá, ale je zase pod tlakem amerického vydírání a bez USA si většinou neutře ani zadek.

 

USA oznámily, že vakcína je bezpečnostní hrozba: odebírá USA peníze. A proto ji neschválí. A přidá sankce.

 

A jsme opět na začátku. Je to hnus!

 

Ta špína a sliz teče z každého výroku demokratické opozice (Pravda, ne ode všech, ale většiny - Piráti, TOP 09, Řeporyjec Novotný, senátor Fischer a doplňte si další)

Je naprosto jasné, že USA terorizují svět víc než Islámský stát, protože jejich zadlužení je nesplatitelné, školství katastrofální, zdravotnictví jenom pro nejbohatší a stále více lidí tam bydlí v papundeklových krabicích či maringotkách napojených na eketřinu. A to byly v polovině minulého století hrdá velmoc, kterou založili obyčejní lidé na práci a obchodu. Dnes na zabíjení a vydírání.

To je idolem pirátů a dnešních Pirátů: loupit, udávat a vyloupit to, co druhý prací vybudoval!. Úžasné souznění s teroristickou americkou armádou, po které je jenom hrůza, utrpení a smrt!

 

Rusko má skvělou vakcínu na covid? Hybridní válka a sankce!

Rusko k nám dováží levnou ropu a plyn? Hybridní válka a sankce!

Má nejlepší reference a nejlevnější výstavbu jaderných elektráren? Hybridní válka a sankce!

 

A co lidi? Ti jsou vám u prde..? A co rodiče, ti jsou vám také u prde..? Ať v zájmu ideologie vychcípají jako to chtěl Áda Hitler s jedinou árijsou rasou? A nebýt Rudé armády, už bychom zplynovatěli?

Chcete zdraví, nebo americké války, zabíjení a Vietnam, Jugoslávii, Irák či Lybii?

Jak mohou být američtí teroristé s tisíci základnami a miliony mrtvých a umučených budoucností lidstva?

Takže léky a vakcíny jsou hybridní hrozba, zatímco bombardování, masakrování a řezání hlav je obrodný, mírový proces?

Která zrůda obrátila hodnoty a nazvala je Evropskými (západními) hodnotami? Kam jsi šla svobodo, kam?

 

Jakým právem mě někdo vyhrožuje a terorizuje, když budu chtít vakcínu Sputnik V, o které jsem přesvědčen, že je lidská a nejlepší?

P.S. Nikdo netvrdí, že Piráti chtějí vraždit. Ale zločinné oddalování, přehrávání na drahé americké a blokování schválení od nás je skoro totéž, byť právně paragrafově ne!