Isoprinosine, lvermektin, profesor Beran, poslanec Volný a proti tomu Hamáček: republiku si rozvracet nedáme, když pustil těžkooděnce na zoufalé občany. Není čas zrušit SÚKL, nebo dostat ředitelku SÚKLu před soud za smrt 22000 lidí s covidem?

Přece není možné, abychom poslouchali pindy a výmluvy

proč to politicky nejde,

zatímco umírají lidé!

Zločinná veřejnoprávní Česká televize, šílený Soukup na Barrandově, který se zařadil mezi Národní frontu milovníků Bruselu a část potrhlých Flégrů řvou: co chtějí ti protestující?

 

Je zločinná lež, že díky nezodpovědným "antirouškařům" jsou mrtví.

Přece šílená zvrácennost je, že na pokyn "americké ambasády" je nezávislý SÚKL závislý na jakési partě z USA a Bruselu! Nebo je i jiný důvod, proč se tam válí a neiniciují výzkum nabízených léků skutečnými odborníky?

USA běsní: ivermektin nám děsivě sníží zisky a už je prohlášení!

Že zde jsou možné léky na zmírnění nemocí s covidem a lékaři mají strach je nasadit a čekají, jak rozhodne SÚKL. A SÚKL za rok není schopen posoudit, vlastně co posoudit, on radějí nechá umírat lidi, než aby nechal experimentně pracovat na posouzení léků! I na Slovensku už lidé a lékaři hrozí, zatímco jediný Orbán už nečeká a jediný jedná i přes výhrůžky Bruselu a USA. Jediný Orbán bojuje za obyčejné lidi!

 

 

Takže raději nechávame umírat lidi do doby, než nám naordinují šíleně drahou vakcínu mRNA z USA? SÚKL nesmí, nebo nechce provést pořádnější studii vyzkoušených levných léků, o kterých nikoliv lidé, nikoliv poslanec Volný, ale skuteční experti z praxe jako profesor Beran jednoznačně prohlašují, že tyto léky tlumí a chrání před nejtěžší formou covidu a jeho následků?  Kdo už jiný, než odborníci z praxe, byť na malém vzorku jsou ti nejpovolanější zadávat návrhy na velkou studii?

 

Jak je možné, že nějací teoretičtí králíci vytažení z klobouku nám vykládají  jako doktor Cvach z Nemocnice na kraji města, co teoreticky máme, ač to v praxi nefunguje?

 

A pak je zde ještě zajímavější a závažnější vysvětlení či šílená výmluva: prý dobré výsledky nejsou díky těmto lékům, ale placebo efektům. Chápete tu obludnost vysvětlení? Pokud by to byla pravda, lidé by většinově neumírali na covid, či součást covidu, ale základem nejtěžších forem a spouštěčem ztráty imunity byl děs, panická hrůza! A díky depresím, které vyvolali někteří epidemiologové či Flégrové, vytvořili jakousi volnou cestu pro původně chřipečku z covidu, který by pak následně zlikvidoval plíce postižených.

Vraždí covid, nebo ztráta imunity z děsu a panické hrůzy, kdy se pak lidé dusí jako při klaustrofobii? Kdo je skutečný vrah, ministře zdravotnictví?

Nemáme právo vědět, jak to skutečně je?

Hrůzné pomyšlení, že za smrt těchto lidí by byl uměle vyvolaný stres a tím likvidace antivirových imunitních systémů v těle!

 Ještě jednou: jste povinni nám na tyto otázky zodpovědět. Zde umírají lidé, sakra, a možná zbytečně!