Kariéristi z řad studentů - svazáků z roku 1989 si myslí, že si mohou dovolit vše. A je otázkou, zda údajná kolaborace se západem není trestný čin. Stejná, jako kolaborace se SSSR! Co nechtěně napráskal Žáček? Prosíme, čtěte pozorně, je to na vás, názor si udělejte sami.

 

Takže prezident Zeman je lotr, protože ukázal, kam dospělo vyšetřování a kde jsou slabá místa.

Je vše vyšetřeno, trest dán, diplomaté museli vypadnout a...  Žáček ve veřejnoprávní nikdy neprolhané České televizi nadává, že prezident Zeman odhalil slabá místa, ač BIS tvrdí, že je vše ložené a dezinformátoři Kremlu v českých řadách rozhodili díky prezidentovi své sítě. Ne, to není vtip, toto autenticky řekl bývalý člen SSM Žáček.

 

Ještě jednou znovu: jak mohou být slabá místa ve vyšetřování, když je vše vyšetřeno a trest Ruska už byl vykonán?

Jak to, že pachatelé jsou usvědčeni a přitom se teprve začíná nyní vyšetřovat na podkladech kuriozity Bellingcat a frašky novičok, kdy foto dvou robocopů je tu a zase onde a lidem pro smích?

Foto stejné v Salisbury, prý v Bulharsku, nyní ten komix robocob nalezen ve Vrběticích

 

Nebo je poslanec Žáček podvodník?

Byla to cílená dezinformace od pana prezidenta, jak běsní Žáček, Černochová, Němcová, nebo to byla dokonce velezrada?

Čtěte pozorně, opět přesná citace

"Byla to cílená dezinformace od pana prezidenta?" nahrává na smeč redaktor nikdy neprolhané veřejnoprávní Čt

"Já to říkám je to jako cílená dezinformace, on to říkal vědomě, on si byl vědom, odkazoval se na soud v roce 2016, který to ani neřešil, to co on chtěl prezentovat, on akorát chtěl rozporovat to tvrzení, na které bezpečnostní složky přišly, já bych ještě upozornil pana kolegu Spurného z Respektu, ta informace první abyste viděli, jak jsou náročné tyto věci, tak ta informace první o tom spojení ruských agentů se objevila například v Británii a přišla v září 2018, v září, dva měsíce na Skripala v Salizbury a o měsíc později už česká média věděla, že tito dva pánové se pohybovali v Čechách, jenom to nebylo spojeno s Vrběticemi. Já tím říkám, že to nemohlo být pět let ve výročních zprávách, když to prověřování přišlo až po roce 2018. Tam těch věcí najdeme více, ale jako výsledek je to skandální a je to proti národním zájmům a proti bezpečnosti České republiky."

"Podle prezidenta také neexistují důkazy, že byli ve Vrběticích a jak silné je to podezření?" ptá se redaktor.

"My jsme měli prezentaci, která byla asi hodinu. Tím neříkám, že jsme viděli všechno, co je v tom vyšetřujícím spise. Ale považuji za skandální, že speciálně u ruské rozvědky GRU, které jsou cvičeny pro tyto druhy operací, aby za sebou nezanechávaly žádné stopy nebo minimum stop, abychom je měli natočené na videu, jak tam dávají nějaké pekelné stroje, to se nepodařilo ani v Británii, a Britové pečlivě vystopovali jejich pohyb před a po útoku na Skripala a jeho dceru a další lidi..."

A prý "Bulhaři nahráli novičok a ruského operativce, jak ho dávají na kliku..." (Fantasticky doložil úžasnou zprávu Žáček, ale prapodivný zdroj neuvádí. Jediné, co jde dohledat, jsou jacísi lidé v podzemní garáži, který prý vykradli auto zrovinka ten den)

 (Zdroj veřejnoprávní Česká televize 26.4.2021 - 14:15)

 

Vážně? Co třeba nějaký důkaz? Jak je to vlastně s namazáním kliky?

11. 2. 2020

Případ otevřel v Bulharsku diskusi o míře vlivu, který Moskva v členské zemi Evropské unie a NATO má. "Je velmi těžké odhadovat, jak rozsáhlá je ruská špionážní síť v Bulharsku, protože chybějí důkazy. Jsou pouze určité indicie a stopy," řekl deníku Aktuálně.cz Angel Petrov, reportér bulharského listu Dnevnik.

A o co šlo, o energetiku jako v České republice a prý špioni. A pak byl novičok, výbuchy a další už známe. Jak z kopíráku.

 

Takže fanatický a nenávistný antirus Žáček prozradil, že přímé důkazy nebyly v Rusku, nejsou v České republice, nebyly ani v Bulharsku, nebyly ani v Británii, ale "indicie" jsou prý totožné a tím je jasné, že je to Putin a jeho parta.

Ale jsou neviditelní, pro neviditelnost cvičení a to je prý ten důkaz, že se to mohlo stát.

A tím, že je nikdo při činu neviděl, nikde nejsou důkazy, tak v tom je ta ruská, Putinova diverzní stopa a záškodnická činnost!

Prostě jenom ta maličkost, ten důkaz jaksi trošičku chybí...

 

A chcete znát milí čtenáři zdroje? Odkrývání jejich identit a činů se dlouhodobě prý věnuje investigativní server Bellingcat v čele s bulharským novinářem Christo Grozevem. 

Z toho, co se dostalo na veřejnost, se zdá, že máte víc informací než čeští vyšetřovatelé. Jak je to podle vás možné?

Počínání jednotky 21955 sledujeme už od roku 2016, od nepodařeného pokusu o puč v Černé Hoře. Jde to pomalu, ale od té doby odkrýváme její členy jednoho po druhém. Mají různé identity a průběžně je mění. Že se tomuto problému věnujeme komplexně, nám pomáhá. Víc než vyšetřovatelům, kteří mají i jiné věci na práci a pak musí najednou řešit tajnou ruskou operaci. Doplňuje Grozev a Bellingcat.

 Vážně si myslí, že jsme dementní?

 

Z jejich vyjádření lze odvodit, že je třeba rozpustit BIS a policejní orgány,protože už to dávno vyřešil Respekt, pán u počítače Bellingcat a veřejnoprávní Česká televize. Prostě je to Putin, jeho cvičené opice a na co důkazy, stačí foto či screenshot z internetu a celý svět musí pochopit, že to tak je! I kdyby nebylo. Jsme Bellingcat..

 Pavel Žáček (1969)

 Kdo je vlastně tento protizemanovský, protiruský a protikomunistický Pavěl Žáček? Podobně jako většina kariéristů byl aktivním členem SSM a zálohou komunistické strany. Pouze se o tom nepíše. (A jak padl rok 1989, tento vysokoškolák zahodil legitmaci a vrhl se do odboje proti KSČ. Do odboje, kdy už KSČ NEVLÁDLA. HRDINA. Stejně jako Monika Pajerová a další vůdci a vůdkyně komunistické zálohy SSM, kterým příležitost dala funkce.) Kariérista, pod jehož vedením se začala vytahovat prapodivná kompra na Jaromíra Nohavicu, Jana Kanyzu, Milana Kunderu a další. Za to a za prokazatelně komplikované komunikační dovednosti, za prchlivost a autoritativnost byl pak sesazen. (Zdroj plus.rozhlas.cz)

 Je víc co dodat? Také vám začíná svítat, kdo je blíže k pravdě, zda prezident Zeman, nebo...

 

 A je to stejně blbé, jako mimořádně blbé výroky Porošenka a jeho party - související

Mimořádná zpráva! V noci Ukrajina rozdrtila ruské obrněné transportéry! Odstoupí Putin?

Problém je, že toto bylo Porošenkem oznámeno 15. srpna 2014 a dodnes místo a roztavené pásové obrněné transportéry americká armáda a Porošenko usilovně hledá...