Otázkou je, kdo tato imbecilní vyjádření do médií dává. A stejně závažnou otázkou je, zda by defenestrace nebyla jedinou cestou, jak toto stádo kašparů a zločinců vyhnat. Takže:

 

Rusové nám nabízí vakcínu Sputnik V. Naše totalitní opozice řve, že Sputnik ne, že musíme kupovat drahou vakcínu americkou, stejně tak, jako teroristická a nelze nazvat jinak úzká skupina skupina tahající za nitky svobody národa při ministerstvu zdravotnictví , která brání podávání jakýchkoliv léků v zájmu amerických vakcín, i kdyby měla umřít polovina národa. (Zde by měli skuteční odborníci podat trestní oznámení, protože díky jim umřelo tisíce lidí, kteří mohli být vyléčeni a místo toho je nahnali do sklupů a hrůz veřejnoprávních médií)

A v okamžiku, kdy nám Rusko nabízí jejich vakcínu a snad není nikoho, kdo by tvrdil, že nám ji Rusko nechce dát, tak Hamáček má letět do Moskvy vydírat Putina, aby nám dal milion vakcín Sputnik V?  Jako přepadnout Kreml, aby nám Putin vydal vakcíny, které nám chtěl dát? To je stejně dementní, jako když kráčí Evropou dva robocopové Pat a Mat a tu si bouchnou, tam si bouchnou, rozhodí si novičok, který nosí v kapse, pak vysypou z kufříku ricin, jen tak otráví celé město, pak zase odskočí do Bulharska a tam si bouchnou  a víctkrát a tak nějak tím prý rozvracejí morálku socialistického člověka evropského myšlení a podrývají tím autoritu vůdců z Bruselu a NATO...

 

NE, NE, NE,  a NE

Vážně si myslí kašpaři na americké ambasádě, že Češi a Moravané jsou národ dementů a negramotů jako v USA, kde je 32 milionů lidí bez základního vzdělání a čtenému, natož psanému nerozumí? (I když je pravdou, že inkluzivní vzdělávání posledních let nás na tuto americkou trajektorii navádí.)

Takže těžko říct, kolik promile nebo procent pravdy je ve slátanině Janka Kroupy a rozebírat to je ztráta času. Spíše si položme otázku? Qui bono - komu ta mlha a snůška nesmyslů slouží.

 

To vyhoštění 18 Rusů měla vláda připravené dávno předem. Možná měla jenom americký seznam, koho má vyhostit, protože zablokování vakciny, jádra pro Rusko a Čínu a zničit plynovod Nord Stream II se snaží dlouho a ani se tím netají.

Takže ta americká, vyděračská, teroristická část je jasná.

 

PO ŠESTI LÉTECH

A pak vyleze šaman Vrábel s verzí, že jsme byli dobře připraveni ruskou stranou, protože si děláme legraci nebo nadáváme všichni naráz na stupidní výroky zpravodajských služeb, Hamáčka a Babiše v čele s ujetou opozicí, což je důkaz napojení na Putina. Takže si toho magora zapamatujte: vyslovíte li se kriticky k blábolům v televizi o Vrběticích a chcete důkazy, jste narativ Putinův agent. Pouze ten, co mlčí a kývá hlavou, je správná Evropská hodnota, tvrdí (volně vysvětleno) 20. dubna 2021 vyšinutý šaman narativ Vrábel Semantic vision.

 

A výrok šéfa Vojenského zpravodajství Jana Berouna je už z polohy hvězdné flotily

"Jednoznačně vidíme zvýšenou aktivitu různých proruských sociálních sítí, dezinformací a zkreslených interpretací faktů. Dokonce to bylo vidět s předstihem, než došlo k vlastnímu oznámení toho případu. Takže Rusové na to zjevně byli připravení a přizpůsobili tomu svou strategii," řekl HN Beroun.

Takže pozor, zelený mozek Beroun tvrdí, že každý, kdo si dělal legraci z dementních proslovů o fraškách hvězd "Pat a Mat", novičoků a ricinů,  byl důsledně instruován východní rozvědkou a to je prý důkaz, jak nás Putin přes nitky rublů ovládá.Takže to je 75% národa! A rublíky se sem sypou... Ne, že nejsme ovce a národ hlupců, ale 75% občanů v diskuzích je placeno rubly!

Tak to je prosím mozkový trust našeho zpravodajství vojenského: Jan Beroun. A tito lidé by měli odhalit americké agenty na našem území?

To by i soudruh Vasil Biľak zíral, jaké máme hvězdné a inteligentní ochránce České republiky!

 

Takže to hlavní jsou naše tajné služby: komu slouží a kdo jim velí. Strejda Koudelka je jenom clona a mluvčí. A každý, kdo chce vědět, proč BIS nedělá svoji práci pořádně a chytá pouze ty, které by chytil i český civilista za ruku, snadno najde, ale co zde dělá americká ambasáda, její styky, jak v pozadí lobbuje už nikdo neřeší.

Nebo nesmí jako dříve STB za Stalina. Ale vydírat Rusko o vakcínu, kterou nám nabízí, může tvrdit skutečně jenom kašpar, nebo lotr! Nebo americká ambasáda!