Další kolo dostavby Dukovan a nákup vakcíny Sputniku V má už nezadržitelně rysy komedie na hraně zločinu. A pokud Janek Kroupa vysvětluje na Čt 24 Votápštinou o Putinovi jako o Vladimíru Vladimírovičovi, je jeho myšlenkový pochod ložený.  A zdá se, že rodina Kroupů má silné zázemí na americké ambasádě, protože za špínu i v jiných kauzách by musel Janek Kroupa být lynčován.

Analýza, úvaha a názor na politicko-zpravodajská zvěrstva posledního roku

Jsou to hrátky zpravodajských služeb? Asi ano, ale amerických, nebo ruských, kdy naše tajné služby zdá se pracují pro USA a s nimi i někteří novináři, potažmo politici? 

Pokud by to rozpoutaly ruské tajné služby, což nelze vyloučit, byl by cíl jediný: i za cenu vypovězení zaměstnanců velvyslanectví aktivovat americké a britské tajné služby, které rejdí na našem území a odhalit jejich totožnost, protože stále silněji ohrožují ruskou integritu a pohybují se poblíž ruských hranic od pobaltí po Černé moře a lze vše dohledat z veřejných zdrojů mimo agentů, které naše BIS  další služby nedokáží pro neschopnost identifikovat. (Naše tajné služby jsou asi jediné, které dávají politické deklarace, ale za 30 let neodhalily ani jediného západního agenta, přestože jich zde musí být desítky, možná stovky a nemají o nich ponětí pro neschopnost a lokajství. Což by byl důvod, aby Rusko toto u nás udělalo samo, protože jinak svojí velikostí jsme pro Rusko bezvýznamná zem)

Pokud by běsnění rozpoutaly americké tajné služby a je to pravděpodobnější, cílů je mnoho. Od vytlačení ruských tajných služeb, kdy naši zde nachávají americko-britským volné pole působnosti, a kdyby naše česká vláda rozpustila, naše (ne)bezpečnost by se nezměnila, protože jenom deklarují a papouškují, aniž by něco odhalily, až po ekonomické zájmy USA v hodnotě set miliard dolarů. Od dostavby jaderných elektráren, přes vnucení drahého odběru plynu a ropy za drahé peníze z USA jako Polsko, přes povinnost platit americké armádě NATO jejich válečné běsnění nuceným zvyšováním výpalného či povinný odběr nejdražších amerických léků a vakcín bez možností soutěží. (O to už se snaží Stanjura, Hamáček a Pirát Bartoš, podporovaní senátory jako je Vystrčil či Fischer) Prostě vydírání ekonomuických zájmů.

 

S čím však americké tajné služby nepočítaly, narozdíl od prodejnosti některých politiků a prodejných novinářů je inteligence českých občanů, hlavně starší generace, která musela odhalit a přežít běsnění nacistů, extremistickou části bolševiků, jenž likvidovala i slušné komunisty, až po dnešní zvěrstva Evropské unie a NATO. A odpor Čechů k tomu všemu prokazatelně narůstá!

 

A nyní přejděme k důkazům, jež dementně, skutečně dementně chtějí dezinformovat společnost, a která není padlá na hlavu, není negramotná, jako obrovská část obyvatel USA.

Co se nám (tajné služby, prodejní novináři a politici) snaží namluvit

Dvojice mužů excelentní GRU přímo řízená Putinem je tak "excelentní", že ani jednu akci nedotáhne do konce a za neschopnost oba dva prý Putin povýšil do vysokých funkcí jak tvrdí nezaměstnaní šamani a mágové od počítače pod názvem Bellingcat v čele s nějakým Grozevem a pod které prý spadají naše tajné služby. A potvrzuje prý to i Navalnyj takže není pochyb...

  1. Použijí smrtelně jedovatý novičok, který zabije morče, skákající do výše jednoho metru, ale nezabije žádného ze Skripalů v Salisbury. Neboli fušeřina, za kterou by se styděl kdejaký ukrajinský nájemný vrah. Nebo používají ředěný novičok - ruský aušusový? Jako excelentní zabijáci? Putinovi zabijáci GRU?
  2. Pochodují si jen tak Evropou a všude zanechávají stopy ve fotopastích a kamerách, ač jsou údajné hvězdy v tajných operacích a prakticky neviditelní. Přesto si chodí šest let s baťůžky na zádech a tu si bouchnou, tam si bouchnou, sem tam rozhodí novičok, případně smrtelný ricin a ti axcelentní neviditelní jsou všude vidět s jedovatými látkami, ale fušérsky žádnou akci nedotáhnou do konce.
  3. Když premiér Babiš s Hamáčkem vyhlásí úžasnou zprávu o ruských agentech, policie po nich vyhlásí pátrání, ač je evidentní, že jsou v Moskvě, neb je dle šamanů Bellingcat osobně Putin laská po hlavičkách, povyšuje je a hýčká je na své hrudi, neb jsou úžasní. (Když to hlásí Bellingcat, tak pochybovat nesmíme, jsou přece studnící informací pro Českou televizi a další zaručeně neprolhná masmédia včetně BIS)
  4. Hamáček má letět do Moskvy, aby vydíral Putina o vakcínu Sputnik V, ač nám ji Rusko samo nabízí a jak tvrdí opozice i Janek Kroupa ze zaručených tajných zdrojů, a tyto informace má  totálně ověřené. A důkaz, že chtěl vakcínu Sputnik Hamáček přivést, je důkazem, že se dopustil zločinu vydírání Putina o vakcíny.
  5. Šamani Bellingcat odhalili horkou stopu i v Bulharsku, kde prý neviditelní dva excelentní baťůžkáři jsou také všude natočení a také si tam prá bouchali, také otravovali novičokem a také to byl nějaký novičokový ruský aušus, protože také všichni přežili. Pouze fota a nahrávky neviditelných zůstaly a prý excelentní tajné služby Bellingcat tyto hvězdné bouchače a otravovovače nyní dohledávají.
  6. Prý další důkaz Respektu a Bellingcat pro tajné služby je ten, že nikdo neví, zda vstoupili přímo dva příslušníci GRU Anatolij Čepiga a Alexandr Miškin do areálu, což je nanejvýš podezřelé. Ale obrovskou odměnou prý bylo, že dostali v Rusku byt, tudíž je to možné... A to je důkaz BIS.
  7. Kdo v České republice jako v průmyslovému státu bojuje za to, abychom kupovali drahé americké surovinové zdroje místo levných ruských a chce definitivně zničit náš průmysl a tím naši zem v zájmu podřízenosti EU? Tento zločin je zatím nepotrestán, většina je chráněna imunitou! A to je skutečně bez ironie a vážné!

Přitom výše popsané není tajné, lze vše dohledat, pouze to zatím nikdo takto chronologicky nedal k sobě, kdy teprve ta fraška či zločin je do očí bijící a je jasné, že to má zakamuflovat něco, co je vážnější. Jasně, jedná se o sta miliard dolarů Dukovan, možná Temelína, léků, vakcín, strategických pohonných hmot, ale přesto to ještě celé nesedí. Ty hrátky jsou v tak prapodivném režimu, jakoby to hlavní mělo teprve přijít. Buď je to zastírací manévr, že jsme byli (my, Bulharsko, pobaltské státy atd.) překladiště vražedných zbraní pro Islámský stát v Sýrii,  na Ukrajinu, nebo cokoliv dalšího. Nebo...

Nebo to má být součástí strategie, jak nás dunutit stát se dalším Kosovem a základnou proti nerostnému bohatství Ruska a umělá nenávist některých politiků rozpoutávaná každým dnem tomu napovídá. Třeba rodina nenávistných Kolářů, útoky na Rudou armádu, která za Československo položila statisíce mladých životů a dnes je máme urážet, zatímco americká armáda vůbec u nás nebojovala, ale té se máme klanět.

 A nelze přehlédnout útoky na média, občany a politiky, kteří výše výkladům stejně jako čistotě úžasných západních vakcín úplně nevěřili, byli(y) dáváni na desky hanby, ostrakizováni, urážení jako dezinformátoři, aby se posléze zjistilo formou zloděj křičí chyťte zloděje, že ve skutečnosti dezinformátory se stávají masmédia, která osočují jiné, zatímco dezinformační servery a weby měly naprostou pravdu, nebo byly pravdě nejblíž. Stačí dohledat profesora Berana, nebo na běsnění, dodnes dohledatelná o AstraZeneca a dalších vakcínách, že nejsou nezávadná a jsou o nich nyní pochybnosti. A kdo nakonec měl pravdu a kdo podvodně dezinformoval, pane Vrábele, pane ministře zdravotnictví a další?

 Takže na závěr

Idioství a podcenění inteligence Čechů, Moraváků a Slezanů? Těžko říct, časem pravda najevo výjde, protože by se dalo najít několik set dalších zvrácenností, z nichž je zde několik výše vybráno, ale už toto stačí na vážné volební zamyšlení, zda by neměli být z veřejného života vymeteni všichni aktéři a aktérky likvidující Českou republiku v jejich osobním zájmu, jelikož až na výjimky jako SPD či politiky vzniklého uskupení Trikolóra jedou v té špíně všichni.

 Ona už nebetyčná fraška rovnající se zločinu vyhostění 18 zaměstnanců Ruské ambasády a pak začít vyšetřování, co se skutečně stalo, a z politických důvodů zablokování jiných verzí než té schválené západními státy je šílená. A totální ujetina nyní od vojenské tajné služby formou Bellingcat a Vrábel Semantic vision zní: kdo si dělá srandu z neviditelných ruských agentů Pat a Mat ve Vrběticích, je součástí protizápadní prokremelské propagandy ve službách Putina a Ruska placených rubly a rozvrací tím socialistickou morálku, Evropskou unii a hrdinný stát USA!

Debilita, která se snad už nedá ani komentovat, přesto ale z masmédií nikdy neprolhaných stále zní.