Skrytá Pravda

Je to pravda, není to pravda? Přibližně před rokem nastoupil Dominik Feri do tramvaje někde na Arbesově náměstí směr Malostranské náměstí. A za mnou se ozvala nějaká děvčata:

 

Tady přistoupil ten prasák a dobytek Feri, vidíte ho? Chová se jak kdybychom měly být součástí jeho afrického harému a na každou, která ho odpálkuje, vyřvává, že je rasistka a padala ještě horší přízviska.

Samozřejmě jsem to hodil stejně jako asi další svědci za hlavu. Mnoho odmítnutých holek se umí chovat také velmi neurvale a slušné kluky dokáží zdeptat.

Dominik Feri se na ně ohlédl a pak se beze slova hrnul k přednímu východu a okamžitě vystoupil někde na Újezdě. Vyslechl jsem ještě pár připomínek a nadávek a zatáhla se opona.

Dnešní veřejné obvinění několika dívek mi tuto (a možná nejen mně, protože byla plná tramvaj číslo 12) epizodu oživilo. Hlavně proto, že predátoři mají jako první obranu rasismus, gender, a to, že se zneužívají rasistická obvinění málokdo dokáže dotáhnout do konce.

Pokud dívky předloží důkazy, musí se to dotáhnout do konce a demise partičky kolem Pekarové, Feriho a dalších musí mít tvrdé policejní následky! Oni a ony obviňují každého a přísloví "zloděj křičí chyťte zloděje" je nyní příliš často v novém výkladu politiky a dějin.

 

 19:49 25. května 2021

Feri rezignoval po nařčení ze sexuálního násilí na svůj poslanecký mandát, na podzim nebude kandidovat

 

 Doplnění na info a vzpomínku čtenáře

Jak dostal predátor Feri na Moravě na budku a zkoušel vytřískat politický kapitál

Opět Respekt a opět dezinformace

Ten člověk šel najisto, nebyla to žádná hospodská rvačka

Policie v pondělí potvrdila, že zadržela a vyslechla dva muže, kteří v neděli odpoledne v Boršicích na Uherskohradišťsku napadli poslance TOP 09 Dominika Feriho. Sanitka poté Feriho odvezla do nemocnice s řeznou ránou na zádech a s podezřením na otřes mozku po ranách pěstí. Ještě v neděli večer byl propuštěn, v pondělí už se zotavoval doma v Praze.

Kdyby šlo o normální hospodskou rvačku, tak to nebudu nikde sdílet. Ale ten člověk šel najisto – jsi Feri, tak tě jdu zbušit,“ říká dvaadvacetiletý politik k nedělnímu incidentu, v kterém vidí jasně politický motiv, proto o něm sám pustil do světa přes Twitter základní informace včetně fotografií útočníků. Podle Feriho známých padaly při útoku rasistické nadávky, což policie zaprotokolovala ve svědeckých výpovědích.

Pekarová kvílela a.. Pak se zjistilo, že byl ožralý a provokoval, byla to hospodská rvačka a důkaz, jak hned do toho zatáhl "negry a politiku". Případ byl odložen, protože i jiní vypovídali o sprostotě Feriho.

 

Autorská práva vyhrazena!

Kam mizí bohatství národů západní civilizace
 - Petr Pokorný

Tato knížečka nemá ambice stát se učebnicí nových guvernérů bank, ministrů financí či základem erudovaných ekonomů. Pouze ukazuje, jak se neskutečně změnil svět a jak se poctivý trh změnil na ráj socialistických podvodníků, kteří si říkají "moderní pravice" ze západu.

Číst dále