Vytisknout

Nechme stranou, co to bylo za 21letého člověka a že ho za podpálení kostela skoro každý zná. Ve vzduchu je šílená otázka, proč náhle umírají mladí lidé po schválení vakcín, aby mohli jezdit na Erasmus+, nebo na dovolené k moři a s dovětkem ze SÚKLu, že po vakcíně to zaručeně, ale zaručeně není...

 

 Budou Novinky.cz partou samozvaných cenzorů Elfů a Jourových také přiřazeny jako dezinformační?

I ony už položily stejnou otázku, kterou pokládáme rok už my a jsme za to pronásledováni partou lumpů, kteří si hrají na vůdce pravdy.

 

V Česku zabíjí vedle covidu i něco jiného. Stát není schopen říct co

 Jan Menšík - Novinky.cz

Počty zemřelých v posledních měsících trhají v Česku rekordy, za první čtvrtletí letošního roku zemřelo nejvíce lidí od roku 1992. Na číslech se výrazně podílí epidemie koronaviru, řada nadúmrtí ale nemá jasnou příčinu a stát, respektive ministerstvo zdravotnictví a jemu podřízené organizace, analýzu zemřelých odmítají několik měsíců zveřejnit s tím, že ještě není úplně hotová.

Pokud se zjistí, že se systematicky vraždí v zájmu amerických firem tisíce lidí, jakou mají trestněprávní odpovědnost Chlíbkové, Hořejší, Konvalinkové a další vakcinanční teroristé, co nás vydírají, i ikdyž jsme zdraví a odolní?

 

Mladík, který škrtl pod kostelem v Gutech, je po smrti

S informací ve čtvrtek přišel deník Blesk, podle něj mladíka zradilo zdraví a skonal v době, kdy měl skládat maturitu. Podle informací televize Nova kriminalisté vyloučili cizí zavinění a podle všeho se jednalo o náhlé úmrtí kvůli selhání srdce.

Před pár dny:

Děsivé: tři mladé mrtvoly během týdne na Karlově univerzitě jsou náhoda?

 

A aby nebylo dost všeho, zkolaboval fotbalista Christian Eriksen a opět srdeční slabost. Vakcinace?

Eriksen utrpěl infarkt myokardu v důsledku krevní sraženiny, nikdy předtím problémy neměl a pravidelné zdravotní prohlídky nic neodhalily! CDC kvůli krevním sraženinám po mRNA vakcínách svolala na 18. června krizové zasedání!

 

Italští fotbalisté absolvovali před ME první očkování proti koronaviru

Reprezentace však dostala kvůli účasti na Euru výjimku. Podle italských médií šlo o vakcínu Moderna.

"Jsme rádi a hrdí, že jsme to absolvovali. Je důležité nechat se očkovat a věříme, že se i všichni ostatní brzy dočkají," uvedl útočník Lazia Řím Ciro Immobile. Reprezentační trenér Roberto Mancini připravil širší seznam hráčů, díky čemuž by měli být očkováni všichni členové týmu, mezi nimiž se bude rozhodovat o finální nominaci. Itálie vstoupí do šampionátu 11. června zápasem proti Turecku.

4. května 2021

Podpis - zpráva ČTK!!!!

12. 6. 2021 Christian Dannemann Eriksen padá k zemi. Opět srdce. Ale po vakcíně to určitě není...

Jenomže, vážně reprezentanti Dánska (Itálie) jeli na turnaj bez vakcín? Takže tvrzení, že buď se naočkujeme, nebo budeme doma neplatí?

Během soboty se zejména na sociálních sítích vyrojily spekulace, že náhlý kolaps souvisí s proděláním nemoci COVID-19 nebo s očkováním proti ní. „Neměl covid a nebyl ani očkován. A hotovo. Kdo pochybuje, je dezinformátor!

 

V Nitře zemřela mladá pracovnice radnice.

„Samozřejmě, že to mnozí spojují s očkováním. Podle mých informací mělo jít o druhou dávku vakcíny Pfizer,“koluje asi "dezinformace na internetu.

 

Po úmrtí 18leté dívky omezí Itálie očkování

Osmnáctiletá dívka dostala první dávku očkování na konci května v rámci takzvaných „open days”, tedy dní, kdy je možné se nechat očkovat bez rezervace. Se zdravotními problémy byla hospitalizována minulou sobotu a lékaři jí diagnostikovali krevní sraženiny. V neděli se lékaři pokusili sraženiny odebrat, dívka po operaci skončila na jednotce intenzivní péče a ve čtvrtek zemřela.

Asi také dezinformace.

 

Matka šesti dětí

Potíže nastaly už v březnu po první dávce AstraZeneky, kdy dostala vysokou horečku a bolely ji nohy. Potíže trvaly zhruba dva týdny, řekl serveru wales-online její snoubenec Victor.

Na druhou dávku pak šla 19. května. „Ještě večer se začala třást, lomcovala s ní zimnice a řekla mi, ať jí přinesu pár paralenů. Po čtvrthodině na mě začala šeptat. Zavolali  sanitku, která ji odvezla do nemocnice, kde ji lékaři podrobili několika testům, aniž něco zjistili.

Ujistili ji pouze, že se jí hlas vrátí – i když nikdo neví, kdy přesně. „Je to frustrující,“ napsala Gomesová v mailu po návratu z nemocnice, kde strávila týden.

 Asi také dezinformace.

 

Všímáte si, že i samotné otázky vyvolávají běsnění šílenců s injekcemi?

 Václav Hořejší jako covidový terorista stále vyřvává:

„Tvrdě zavírat, očkovat i kojence.“

 

 Související

Vakcíny mRNA Pfizer na Covid-19 jsou neškodné. Pouze začali prý umírat lidé. Toho si ale nevšímejte...