Každý slušný politik soudně stíhaný by měl odstoupit a teprve po očištění se vrátit, vyřvávají různí Piráti, STAN, KDU-ČSL, ODS... Babiši odstup, ječí na něj Piráti ve sněmovně v různých formách nátlaku. Nevymlouvej se. Odejdi. A zatím Pirát Hřib...

 

Primátor Zdeněk Hřib terčem nařčení kvůli nevyklizení vily, o majetku probíhá soud

JAK TO (PRÝ) JE:

Prodej domu a odklízení majetku a odpadu z jeho okolí je v současnosti (duben 2021) předmětem soudního sporu. Doložitelné skutečnosti jsou, že původní majitel se snažil dům již dříve prodat, což si později rozmyslel. Vzhledem k tomu, že jeho právním zástupcem původního majitele je Norbert Naxera, neúspěšný kandidát extremistických stran (Republikáni Miroslava Sládka, Národní strana později rozpuštěná soudem, SPD a další), může mít soudní spor politický podtext.

To píší slavní Piráti.

 

Článek serveru Expres vlastněný Andrejem Babišem, který tvrdí, že odklizení odpadu brání nečinnost primátora, je klasickou ukázkou mediální manipulace. Médium se zaměřuje na negativní kampaň vůči oponentům Andreje Babiše a jeho hnutí ANO.

 

A  z druhé strany?

Důchodce (74) po mrtvici se soudí s primátorem Hřibem: „Vrať mi můj dům za 4,2 milionu!“

Václav A., který před časem prodělal mozkovou mrtvici, měl podle smlouvy po prodeji rok a osm měsíců, aby věci uskladněné v domě a na zahradě prodal nebo odvezl. S tím mu měl dle smlouvy Hřib pomoci tak, že předměty, kterých si Václav A. cení na 500 tisíc korun, nafotí a nabídne na bazarových portálech. Žalovanou je i jeho žena.  Věci měly podle něj hodnotu půl milionu korun a vzhledem k tomu, že je dům neobývaný, cennější věci v důsledku Hřibovy nečinnosti rozkradli zloději.

Kdo porušil smlouvu?

„Pan Hřib to neučinil, součinnost s prodejem věcí vůbec neposkytl a tři měsíce před uplynutím lhůty vyměnil zámky k nemovitosti, čímž znemožnil původnímu majiteli odvézt si věci,“ řekl advokát Václava A. Norbert Naxera, který mezi dalšími body neplnění uzavřené smlouvy zmínil i to, že důchodce musel minimálně rok po prodeji nemovitosti platit energie.

Čeká Hřib, až důchodce umře?

Řeší se otázka, kdy obě strany podepsaly něco, co nechtěly,“ shrnul problém soudce Milan Zobač. Václav A. současného primátora obvinil, že jej k prodeji domu dotlačil. „Tlačil na mě, že z toho bude mít problémy kvůli rodině, že jsem mu to slíbil. Musel jsem jít potom za svou advokátkou, protože jsem smlouvu podepsat nechtěl,“ tvrdí Václav A. „Byl jsem na tom psychicky špatně. Pan Hřib mi volal obden, i třeba v 10 hodin večer. Dům na mě vymáhal nehorázným způsobem.

 

Takže shrnuto: my nepíšeme, že Pirát Hřib je kriminálník, který má jít do tepláků. My to nevíme. Ale víme, že na Piráta Hřiba byla podána žaloba, která nebyla smetena ze stolu. A že Piráti žádají od ostatních pít vodu a sami pijí víno? Jejich poloviční vůdce do dořešení kauzy neodstoupil, ale přitom totéž žádají od Babiše. Mimochodem, neměli by si Piráti založit vlastní justici, aby nezahlcovali soudní systém tisíci žalob? Kolik tisíců žalob už podali Piráti v čele s Wagenknechtem či Richterovou? A skutečné kauzy se odkládají...

 Bartoši, co platí pro Babiše, neplatí pro Hřiba?