Také jste si položili otázku, proč najednou Rusové vyhlásili soutěž o byt za vakcíny, když prezident Putin veřejně prohlásil, že by se měli vakcínovat lidé nemocní, kde je ochrana důležitá a pak záchranné složky, kde je nutná zdravotní dokonalost a jinak je vše dobrovolné? Je Putin snad podvodník? Možná vám napoví název soutěže:

 

Ještě odbočka. Na Seznamu manipulativně Petr Švihel napíše: Ve Spojených státech mohou lidé za očkování vyhrát miliony korun, v Rusku třeba byt. V Česku jsou zatím ceny, o které se v první očkovací loterii hraje, o několik řádů skromnější.

Samozřejmě je nesmysl. Nebo dezinformace. O vakcinaci se nehraje, ale o vakcíny!

 

Takže ještě jednou: možná vám napoví název soutěže v Rusku, jak to tam skutečně je:

"Вакцина наша, квартира ваша!"

„Naše vakcína, váš byt!“

Už chápete?

V tomto případě si můžete vybrat jakoukoliv vakcínu: "Sputnik V", "EpiVacCorona", "KoviVak", - říká se ve zprávě.

Vítěz byl vybrán náhodným výběrem. Výsledkem je, že majitelem bytu se stal Viktor Petrovič Sh.

«Главное условие — укол первым компонентом вакцины должен быть сделан с 15 по 25 июня 2021 года в пунктах вакцинации Минздрава Московской области.

 

 Za prvé to nevyhlásilo Rusko a Putin, ale regiony, navíc:

Chápete, že sice pravda nabídky bytu v Rusku skutečně je, ale význam naprosto jiný? Prostě v Rusku bojují za své a nejkvalitnější vakcíny na světě v čele se Sputnikem V, Američani soutěží propagují americké mRNA vakcíny!

Neboli naše ruská vakcína, bude to váš byt!

A za koho kope Babiš, Vojtěch, Chlíbek, Maďar, Konvalinka či dokonce jakási partička SNÍH? Odkud je největší propagátor vakcinace u nás?

Prof. RNDr. Zdeněk Hel, Ph.D.

Prof. RNDr. Zdeněk Hel, Ph.D.

Zdeněk Hel je český biochemik, profesor patologie a vědecký pracovník v oboru imunologie působící v Spojených státech amerických. Takže tento propagátor je "agent amerických vakcín" (agent nikoliv tajných služeb, ale ve smyslu propagace) a možná by bylo dobré se podívat, zda Pfizer a další neplatí na jejich konta nějaké všimné. Už jednou byl Pfizer jako firma souzen.

------------------------------------------------------

Neboli: Rusové soutěží propagují ruské vakcíny, Američané americké vakcíny jako to dělal Trump, a co propagují agenti - prodejci amerických vakcín u nás? České výrobky?

Na to by měly odpovědět české tajné služby, ale ty neexistují, protože jsou řízeny z USA a Koudelka BIS tam dokonce doslal americké vyznamenání za práci pro USA!!! Divíte se pak, že s námi tito zaháčkovaní v čachrech USA hrají tuto hru, když všechny soudy (k dnešnímu dni 24) vláda a tito proameričtí poradci prohráli?

A jak efektivně nejlepší vakcínu na světě Sputnik V z naší republiky "odklonili", pouze Orbán se vzepřel?

 

Důkaz: Vyznamenání od CIA

V březnu 2019 se Koudelka a vůdce české BIS dle názvu sešel v sídle americké Central Intelligence Agency (CIA) v Langley s ředitelkou CIA Ginou Haspelovou a obdržel Tenetovu cenu za zahraniční spolupráci.