Tancovat je stále zakázáno a důvod je prý logický, říká pomatenec Hořejší: při tancování se dýchá a tak naočkovaní mezi sebou roznášejí kovid. Proboha, proč to stádo tedy očkujete a testujete, když je to pro ně smrt?

 

 Dobře vám tak, debilové, když si jako ovce pícháte vše, co je zdarma, od drog, po Pfizer. A koroparta zaháčkovaná na vakcínách vám to dává sežrat!

Lidé, kteří v nočním klubu doloží svoji bezinfekčnost, by za odměnu měli mít možnost v klubu tancovat, řekl biochemik Zdeněk Hostomský ve vysílání CNN Prima NEWS. Zákaz tance považuje za hloupost.

Naopak molekulární imunolog Václav Hořejší vyzývá mladé, aby zákaz tancování ještě chvíli vydrželi, než se proočkují rizikové skupiny. Podle Hořejšího má však zákaz tance smysl. „Důvodem je, že lidé jsou při tanci v intenzivním kontaktu, Potvrzení, že nedávno byli bezinfekční, není jistotou. 

A kdo že jsou ty rizikové skupiny? Všichni zdraví, protože nás tam nahání jak stádo a píchat a píchat!

Vážně ti šmejdi netuší, že zdraví lidé nejsou rizikové skupiny, ale ti nemocní?

 

„Odměnou za to, že byl člověk otestován a vakcinován, by mělo být, že může dělat cokoliv. Takže třeba i tancovat,“ řekl v nedělních Zprávách plus Hostomský.

Takže vakcína není jstota, imunita není jistota, zdraví lidé nejsou jistota, jediná jistota je napíchat si americkou drogu Pfizer a nechat rychlé prachy pro multimilionáře covidové posilovat.

A to je naše budoucnost: americké zisky a beránku otřes se! Někdo americký dluh musí zaplatit!

A pro dezinformační covidové šmejdy: cílené vakcíny proti smrtelným chorobám je úžasný vynález a nikdo normální není proti tomu. Ale tato zrůdnost, kdy covid napadá oslabené a díky dezinformační kampani za těžké peníze americké farmaceutické firmy dramaticky bohatnou na mutujícím viru je hnus! Prý už zase další varianta černá, zrzavá, černorudá, a covidoví teroristé drží vystrašené oběti jako rukojmí! Vakcínujte RIZIKOVÉ, ale ne zdravé!

Vidíte dezinformační šmejdi, o co šlo?

 Jasně, že nás může napadnout covid, motorka, auto, záplava, rakovina, tak přestaneme žít?

 

P.S. Rychle proti klíšťatům, chřipce, zácpě, prdění a vakcíny jedééééém...