Je to tupost, nebo nepochopení, nedej bože manipulace se slovy "exodus" a "přirozená migrace"? Skrytá Pravda se přes prázdniny bude věnovat tématice piva, hospod, migrací a exodu, včetně Českých žlebů a E55, kdy prostituce a nálevny byly přirozenou formou skutečného obohacení a devastace úzce spolu související.

 

A jasně ukážeme, co je exodus a co migrace.

 

Bohužel to "Sluníčková kavárna" složená z prapodivných individuí z celé České republiky není schopna pochopit a pak se diví, že v televizi vypadá jak... No, uznejte sami, následující je autentické z pořadu "hvězdného Václava Moravce".

 

Proč je úvodní foto jaké je?

Protože jenom idiot s úsměvem idiota může něco vehementně tvrdit a nad hlavou mít opačná data:

Moravec Čína a Indie bohatne, protože se asi lépe centrálně řídí při pohledu na Čínu.

Prouza. Je to možné, ale proti tomu Rusko, které je také velmi tvrdě centrálně řízeno, tak tam lidé nebohatnou. Naopak chudnou. A možná proto musí Putin nabízet tolik her, protože jim nemůže nabídnout tolik chleba. A to je možná důvod, proč je Rusko tolik agresívní zemí...

(OVM)

 

Jak ten Prouzův ruský hladomor 2018 vypadá?

Karel Šíp

Rusko podle výsledků obilného roku 2017-18 má vyvézt 36,6 milionů tun pšenice, což bylo maximálním ukazatelem pro všechny země na světě za posledních 25 let. Uvádí to Bloomberg. V zemědělském roce 2016-2017, který skončil 30. června, Rusko prodalo na světových trzích rekordních 35,5 milionů tun obilí, včetně 27,1 milionů tun pšenice. Podle údajů Ministerstva zemědělství USA minulou sezonu vyvezly 28,1 milionů tun pšenice.

 A chudák Moravec ještě tu bídu "osolil" tabulkami, zatímco podle Prouzy se údajně Rusko rovná Bangladéši, jak tvrdí i Evropské hodnoty a TOP 09 s ODS a Starosty. Ta idiotština bije do očí jak legendární boxer Cassius Clay přezdívkou Muhammad Ali

 

Švejk by se umlátil smíchy nad Prouzou z ČSSD a sluníčkovou kavárnou

 

Tito nadlidé Evropských hodnot si myslí, že jsme tupé stádo, které si nenajde data, že neumí číst jako divná společnost v amerických slumech a sprostě urážející vzdělané Čechy po meči a po přeslici. (Myšleno i Moravany a Slezany, prostě nás všechny po generace z České republiky) A zde visela nad hlavou Prouzy viditelně Moravcova tabulka srovnávací.

Něco se v těch mainstreamových informacích asi pokakalo...

 

A sporťák ze Soči tomu nasadil korunu.

Fotbalové šílenství na MS? V Soči vyrazili lidé radši k moři

Autor: Jan Vacek

Žádné davy fanoušků valící se na tribuny, bouřlivá atmosféra. Spíš komorní. Sem tam je slyšet nesmělé skandování, člověk ale rozhodně nemá pocit, že by se zrovna tady měl za několik desítek minut odehrát jeden z vrcholů celého šampionátu. Samotný duel je i přes lehce nefotbalové prostředí vyprodaný.  Velkou část tvoří Rusové, zdatně ji ovšem sekundují fanoušci v modré. Uruguayci mají v hledišti určitě převahu nad Portugalci.

Takže tam na stadion přiletěli vzducholodí? (Kapacita v Soči je 2x větší, než stadion Sparty Praha) Přesto tam skoro nikdo nešel. Žádný dav. Pouze bylo vyprodáno...

https://img.blesk.cz/img/2/article/1383670_sport-fotbal-portal-logo-isport-v0.jpg?v=0

 

Může být něco stupidnějšího, než antiruská propaganda?

 

1. 7. 2018

OVM O hodných a zlých diktátorech. Politologové Michael Kraus - migrant a poučovatel z USA,  Lukáš Macek z gender školy a ekonom Tomáš Prouza z ČSSD. Hvězdná pěchota. (v 47 min)