Vážení čtenáři, děkujeme nejen za přízeň a pomoc, ale zároveň děkujeme těm, kteří nám přispíváte třeba i tím, že si na naší stránce vypnete Adblock, protože vy jste naším jediným zdrojem příjmů na poplatky a vedení webu, který byl kolem roku 2000 zadarmo. Ta doba už se nevrátí.

 

Slavíme 100 let České (Československé) republiky a neodpustím si upozornit na princip největšího zločinu proti lidu!

Vynechme léta válečná a totalitní, kde záměr byl jasný a nikdo včetně Henleina a Heydricha se tím netajil.

Ta dnešní totalita je zákeřnější. Ne horší, ale zákeřnější.

A přímá ukázka jako důkaz na konci dole.

Samozřejmě sem patří nesvoboda slova jako například zločinné "nevyvrácení"  naší službou BIS, že nejsme napojeni na žádného ruského "trolla", že nás do žádných textů nenutí žádný "Putin pod hrozbou novičok" či další zhovadilosti, produkující "pseudo demokratické neziskové organizace, napojené na státní a evropský penězovod.

 

To je právě největší hrozbou demokracie a svobody a tajné služby v čele s BIS by proto měly být daleko razantněji kontrolovány!

Například BIS má jediný úkol: chránit občana České republiky před hrozbou ze všech světových směrů. Nikdo však z nás neslyšel, že zde odhalila BIS americké agenty, kteří zde na 100% jsou, ale kontroluje dokonce zločinně parlamentní Okamurovu stranu. Opakuji parlamentní, která je sama o sobě kontrolována lidem České republiky! Veřejně!

 

Dále ta samá BIS není schopna a ochotna vydat razantní prohlášení u zločinnosti pseudo "Evropských hodnot", kteří klidně vydají seznamy jako gestapo o židech bez důkazu a právního podložení o napojení na ruské struktury!

Dokonce ministr vnitra a BIS jasně a veřejně nedementuje zločinné obvinění silnějších Parlamentních listů, které dokonce soud už vyhrály a nedonutí weby a neziskové organizace napojené na dotace vše vymazat.

 

To jsme skutečně právní stát a demokracie?

Skutečně tyto pseudo Evropské hodnoty a jejich pouliční  komando může dehonestovat každého včetně svobodně zvoleného prezidenta Zemana, aniž BIS či ministertvo vnitra reaguje a policie zakročí? Přitom výroky zpochybnění, zda Lety byl skutečně pracovní či koncentrační tábor státní zástupci vyšetřují stále dokola a nikdo ten zločin nedokáže zastavit? (A je jedno, zda máme Zemana jako člověka rádi či ne!)

To není svoboda a demokracie, ale diktatura a likvidace české státnosti!

A nastal čas, kdy našim dětem a vnoučatům musíme znovu ukázat, jak skutečná svoboda vypadá a kdo je za její demontáž dnes v roce 2018 zodpovědný!

Petr Pokorný

 

 Možná že mnozí přemýšlíte, jak se likviduje opozice, když nikde nejsou důkazy. Ale oni jsou, pouze systém většině není známý, takže když se Česká televize vysmívá, kde je ta nesvoboda, když veřejnost o tom neví, nastal čas ukázat na jednom příkladu, jak nepohodlný názor jde zlikvidovat sytémově a většinou nenásilně.

 

 A zde jsou důkazy,

jak se provádí likvidace webů,

které se neshodují s linií ústředního sjezdu

Evropských hodnot v Bruselu!

 Projekt Konspiratori.sk vznikl jako pomůcka pro zadavatele, kteří nechtějí svou značku spojovat s pochybným obsahem. Weby pravidelně posuzuje komise, která jim na základě několika kritérií uděluje známky od jedničky do desítky. Z nich se pak počítá průměrná známka webu – čím vyšší je, tím je web podle komise více problematický. Špatné hodnocení získávají například servery s údajným lživým či extrémistickým obsahem nebo weby, u kterých nejsou jasní autoři či majitelé.

 

 

Parlamentní listy

tento zločin proti svobodě slova soudně vyhrály,

přesto lze toto označení v českém systému nalézt,

aniž ministr vnitra či BIS

tento brutální útok proti svobodě slova do výročních zpráv dá!

 

A dotace na tyto zločiny jim jdou z našich daní!

Tak kde je ta svoboda slova a právní systém demokratický?