Jaká hrůzostrašná fraška se objeví nyní a na koho podezření padne?

 

„Británie musí protestovat, vy můžete protestovat!“. V ruce přitom držel knihu amerického spisovatele Gorea Vidala nazvanou History of The National Security State. Tento v roce 2012 zesnulý spisovatel kritizoval mimo jiné zahraniční vojenskou politiku USA, která podle něj vedla k úpadku této země.

Bývalý pracovník amerických tajných služeb Edward Snowden označil zadržení zakladatele WikiLeaks Juliana Assange, který se od roku 2012 skrýval v poselství Ekvádoru v Londýně, za černý den pro svobodu tisku.

„Záběry toho, jak velvyslanec Ekvádoru zve tajnou policii Velké Británie do velvyslanectví, aby vyvedli vydavatele – ať se vám to líbí, nebo ne – materiálů, které získaly ocenění, z budovy velvyslanectví, se dostanou do učebnic dějepisu. Kritici Assange se mohou radovat, ale je to černý den pro svobodu tisku,“ napsal Snowden na svém Twitteru.

 

V prosinci 2006 vznikl internetový portál WikiLeaks, který se zaměřuje na zveřejňování tajných vládních dokumentů a dalších citlivých a někdy i šokujících dat. Mezi ně patří i údaje o velkých firmách či o tajných operacích a zabíjení civilistů americkou armádou. 

 (Na záběrech je vidět, jak hrdinná americká armáda střílí ze zábavy do civilistů. Trest? Jako v MyLai ve Vietnamu za upalování a znásilnění žen a dětí - žádný. Zločinec je Assange, že to zveřejnil!)


Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/britanie-ekvador-usa-wikileaks-assange-diplomacie-azyl-internet-policie.A190411_134729_zahranicni_luka#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=zahranicni&utm_content=main

Je to šílené: nelíbí se protesty na Ukrajině? Je setřeleno letadlo a obviněn Putin.

USA chtějí základny na Ukrajině, v Rumunsku, Bulharsku, Albánii, Estonsku, Lotyšsku, Litvě už mají, je obviněn Putin, novičok Putin použije ve velké Británii a všichni patolízalové kývají hlavou nahoru a dolů, nahoru a dolů, nahoru a dolů a mumlají: to Putin, to Putin, to Putin...

 

 Všechna servilní hovada

 Kriminálník Pelikán ani nečeká na soudní rozhodnutí, grázl z amerického kongresu sem dokonce doletí letadlem, patolízalská špína ryje držkou v zemi a Nikulin odletí do USA.

Čučkař Koudelka a novičok

 Čučkař Koudelka a Huawei

A opět s mumláním: to Putin je zločinec, to Putin je zločinec...

Kdy se lidem otevřou oči?