Dluhová parta parlamentní Národní Fronty si hraje do karet a kdo drtí českou republiků víc, už mezi tou směsicí zadlužovačů nikdo nepozná. Všechny strany Národní Fronty národního zadlužení a doby Temna se liší pouze názvy, ale program mají stejný. Totálně podojit rozpočet, dětem předat rozvrácenou zem, po nás potopa. Urvi si, co můžeš. A ceny bytů a potravin letí do nebes!

 
A to je (byla, nezadlužená) ta krásná země, země česká
Hlavně když parlamentní strany si co nejvíce odkloní. Od Pirátů, přes ODSáky, k Babišovcům. A aby se nezdálo, ze tří bilionů něco odsypou i lidem. Vytvořily dluh, že by se Rašín zhroutil a Československo nevzniklo. Školství rozvrácené, nemocní Piráti žádají to, co nám bylo k smíchu: vysoká škola pro negramotné a inkluzivní. Blbá, ale hlavně když je žena ve vedoucí úloze. Zničily nám děti, vnoučata. Za to by je měl stihnout trest. Je to bolševický Parlament jako Národní fronta národního zadlužení s vedoucí úlohou KSČ, dnes USA a v zády je Středulovo Čs. revoluční odborové hnutí. Rok 1948 je zpět!
 
Pokud by si všechny strany nasadily na hlavu kápi, žádná se od sebe výrazně neliší. Všechny přihazují peníze z dluhů jakoby by byly v OPEC s majetkem ropných šejků, s obrovskou zásobou diamantových dolů a před nimi už jenom zářný komunismus. Jejich společným znakem je sekera ve futru v řádu 3 bilionu dluhů, kterou si dřív nikdo nedovolil a všichni si myslí, že studnice je bezedná.Všechny a všichni unisono věří, že navždy zůstanou na palubě Titaniku. Vědí, že zatím 99 pohlaví, Prague Pride, vyřvávat, že muž s mužem zplodí dítě a je to rodina a podpora pedofilie nese své ovoce. Zatím. A pirátství: pracujícím krást a pochlebovačům rozdávat zatím nikdo netrestá. Dokonce, kdo protestuje, tomu se vyhrožuje a Piráti - udavači jsou v tom jedničkou. S křesťanským Jurečkou.
Stav duše, který nás v roce 1989 ani ve snu nenapadl. 
 
Konečně, konečně jiskřička naděje
 
A proti nim vzniklo malé uskupení, které má však skutečně silnou myšlenku: muž je muž, žena je ženou, dítě je dítětem, svoboda je neprodejná a každý máme skutečný domov jenom jeden. A dluh je zlo. Cesta do pekel!
 
         OPOZICE            Národní Fronta zadlužení

Trikolora

Svobodní

Soukromníci

ANO

ODS

Piráti

SPD

KSČM

ČSSD

TOP09

KDU-ČSL

Starostové a Nezávislí

Abychom byli spravedliví, jedna strana ještě vybočuje: SPD. Ta se se skutečnou opozicí ve třech bodech prolíná. Že občané mají rozhodovat sami o sobě, Česká republika patří těm, kteří mají stejnou kulturu a jsou ochotni přijmout jejich zákony. A že pedofilie by se měla opět trestat. Zbytek je jednolitá masa: urvi si co můžeš, nepracuj, politizuj, udávej a práskej na druhé, rovná záda netřeba.

A zatímco vznikající skutečná opozice chce stejná pravidla pro všechny, stejné zákony pro všechny a stát, aby zajišťoval servis, Národní Fronta národního zadlužení se rve o to, aby měla co nevíce peněz za co nejméně práce, dokud to ještě jde. A občan ostrouhá. Takže se mezi sebou rvou jako koně, Jurečkové a Piráti soutěží, kdo víc koho napráská a z Parlamentu vytéká pouze sliz.

Snad konečně začne svítat, ale pustí je do televize, která je majetkem Václava Moravce a Petra Dvořáka za naše peníze?

P.S. Bohužel i ti komunisti si raději utáhli opasky, než by předlužili naši krásnou zem českou! A dnes?