Česká televize a všechny její mediální řetězce tvrdí, že je pro nás nebezpečné Rusko. Jde takovým tempem kupředu, že už mu nestačíme. A zatímco Rusko staví dálnice, mosty a byty, tak na to musí mít NATO základny kolem celého Ruska.

 

Rusové dokončili 700km dálnice z Moskvy do Petrohradu

 A další 2000km už se staví: Meridian Highway, tedy „Poledníková dálnice”, jak se ruské části trasy říká, má stát zhruba 600 miliard rublů (216,2 miliardy korun) a má ji zčásti financovat soukromý sektor. Stavební práce už započaly a dokončení bude za 12–14 let!!

Rusko už dosáhlo gramotnosti u 98% obyvatelstva. V USA je dnes gramotných 84% s odkazem na americké ministerstvo školství a Národní institut gramotnosti. Rusko má prakticky nejmenší zadlužení na světě, USA největší. Rusko se najednou stalo největším vývozcem pšenice na světě a výstavba bytů pro občany nemá ve světě konkurenci (snad mimo Číny).

 

Proč zvítězil Donald Trump a stal se prezidentem? Protože situace USA je před krachem, biliónové dluhy požírají systém a Pentagon okrádá všechny občany USA o šílené peníze. Bushové, Clinton a Obama totálně rozvrátili americkou zem a Trump se snaží vše napravit.

11 otřesných skutečností o rozpadající se infrastruktuře v USA 

(Před nástupem Donalda Trumpa.)

  1. Podle Americké asociace silničních a dopravních stavitelů (American Road and Transportation Builders Association) je 56 tisíc mostů ve Spojených státech tzv. „strukturálně nezpůsobilých„. Nejděsivější na tom čísle je to, že po těchto mostech projede denně 185 milionů vozidel.
  2. Každý čtvrtý most v USA je starší než 50 let anikdy na něm nebyla provedena generální oprava„.
  3. Žádné letiště ve Spojených státech se nevejde mezi 25 nejlepších na světě.
  4. Průměrné stáří amerických přehrad je v tuto chvíli 52 let.
  5. Není to tak dávno, co Americká společnost stavebních inženýrů (American Society of Civil Engineers) ohodnotila stav amerických přehrad stupněm D (dostatečně).
  6. Ta samá společnost ohodnotila celkový stav americké infrastruktury jako D+.
  7. Přeplněné dálnice stojí Američany ročně přibližně 101 mld. USD ve vyplýtvaném palivu a čase.
  8. Podle amerického ministerstva dopravy (U.S. Department of Transportation) potřebuje více než dvě třetiny silnicnaléhavou opravu či modernizaci„.
  9. Pokud by se všechny silnice a mosty v USA měly kompletně opravit, stálo by to přibližně 808 mld. USD.
  10. Federální výdaje na infrastrukturu v posledním desetiletí poklesly o 9%

 Celkem 400 nejbohatších jedinců ve Spojených státech teď vlastní větší bohatství než 64 % obyvatel u dna. Zatímco někteří létají v tryskáčích a do vesmíru, třetina USA nemá na jídlo, bydlení, lékaře a vzdělání. 

 

Rusko má v zahraničí 21 velkých vojenských objektů, kdežto USA mají 600, respektive až 900, připočteme li malé. Samozřejmě to USA nemohou zaplatit, tak nutí nás, abychom se na ceně podíleli.

ZÁKLADNY USA - ANI NEJDOU VŠECHNY ZAKRESLIT.

A my rádi pošleme sta miliard na nákupy amerických a izraelských zbraní. Musíme jim pomoci. Jsou to chudáčkové. Rusko utrácí za zbraně desetinu USA. Mají zaostalé zbraně a prý tupce v armádě. Proto z něj má NATO strach. Že je to na hlavu? Jasně, ale propaganda nám to servíruje.

 

Příkaz je jasný: v dnešní totalitě budeme povinně nenávidět Rusko a povinně chválit USA, NATO a Evropskou unii. Mají přece nerostné bohatství. Za minulé totality to byl příkaz přesně opačný. V čem je rozdíl? A jaký příkaz bude zítra? Za Hitlera jsme se měnili na Árijce...