22:50 Čt24 (jako vždy) Obdiv, jak krásně se vypořádají USA s Ruskem a stačí podezření, že někdo zasahuje do voleb v USA. Musíme vzít v potaz, co reálně uplatňuje Donald Trump proti Rusku. Postoj proti Putinovi je naprosto jednoznačný, říká Kupka z ODS a já jsem daleko klidnější... Pirát Michálek (místopředseda Pirátů): jestliže existuje nějaké zasahování do voleb USA, tak se zřídí vyšetřovací komise a ta věc se skutečně vyšetřuje...

 

Celé úžasné nadšení pro americkou demokracii ze včerejška si můžete vyslechnout, kdyby to nebyly zvratky za bílého dne a dal by se použít ostřejší výraz: jak hluboký je orální, vertikální vztah?

 

Pro osvětlení si dejme autentická fakta v bodech - kdo zasahuje do voleb cizího státu, je prý zločinec. Skutečně?

 

 

RFE/RL poskytuje to, čeho
se místním lidem nedostává: necenzurované
zpravodajství, významné diskuse a otevřené
debaty. RFE/RL vysílá ve dvaceti osmi
jazycích do dvaceti zemí včetně Iránu, Iráku,
Afghánistánu a Ruska.
 
 
 

 Zajímavé, pánové Kupko z ODS a Michálku (Piráti)

 
Rozpočet: 108,4 milionů USD
 
Takže když se USA vměšují do vnitřních záležitostí Ruska, je to cesta k demokracii. Když Clintonová a Soros oficiálně hledají špínu na Trumpa, je to demokratické očišťování společnosti.
 

Pro Rusy vysílá nová televize. Spustily ji Hlas Ameriky a Svobodná Evropa

 

Získat srdce a mysl obyvatel zemí bývalého Sovětského svazu a Rusů - to je cílem nového televizního kanálu, který vysílá 24 hodin denně v ruštině. Spustily ho Hlas Ameriky a Rádio Svobodná Evropa/Rádio Svoboda - tedy organizace financované americkým Kongresem. (Tím kongresem, který nyní prošetřuje, zda Rusko nedělá to samé a chce za to trestat lidi kolem Trumpa!)

Nový nástroj, jak čelit Kremlem kontrolovaným médiím, je společným dílem Hlasu Ameriky, který sídlí ve Washingtonu, a Rádia Svobodná Evropa/Rádia Svoboda vysílajícího z Prahy. Plnohodnotný kanál navazuje na půlhodinovou relaci se stejným názvem, která se vysílala už od října 2014. Vedení kanálu tvrdí, že nejde o propagandu nebo antipropagandu, ale o nezávislé médium. „Máme podporu v Kongresu, finanční i jinou, abychom pokračovali v práci, kterou jsme dělali, a těšíme se na to, že to probereme s dalšími lidmi v administrativě, až se naskytne příležitost,“ uzavírá předseda vysílací rady Lansing. 

 

Fascinující na pozadí šaškárny vyšetřování v USA, kdy prý ruští šamani éterem zmanipulovali voliče v USA.

Dementismus.

 

 

Až Rusku dojde trpělivost a udělá to samé, co USA, budeme zase zaplaveni hnusem o antidemokratických silách v této zemi. Mimochodem, tato tabulka o mnohém vypovídá: hlavním donátorem Clintonové byla Ukrajina!

 

Výsledek obrázku pro donator Clinton
 
 
A Soros dělal také, co mohl
Výsledek obrázku pro donator Clinton

 

ČSSD dostala tvrdý direkt za vnitrostátní špínu. Zaslouženě, podplácet voliče je svinstvo. Nyní nastává čas ukázat, kdo jsou další špinavci na politické scéně, proč se Piráti rázem stali miláčkem mainstreamu, proč Václav Klaus junior se nemohl dostat na veřejnoprávní televizi a přesto dostal obrovské množství preferenčních hlasů, zatímco Kupka z ODS tam může kdykoliv. Čím větší křivák, tím větší hrdina západní demokracie. Přesto jakoby nechápali, že lež má krátké nohy: ČSSD jim může vyprávět a ODS už jednu výstrahu dostala. A zdá se, že čeká na finální politický direkt z milosti!

Diví se pak někdo, když hnus, vysílaný k divákům z veřejnoprávní televize okomentuji: chce se vám nad ODS a Piráty blejt? Mě ano!

 

 

P.S. Bylo by dobré, aby ODS a Piráti dostali povinné svodky, co dělala Nulandová na Ukrajině a co říkala a hlavně dělala k volbám v Rusku a také bychom měli připomenout ve slovech jednoho diskutujícího:

Takže Mannafort uplácel na Ukrajině Janukovyče a Stranu regionů (s Nulandovou), aby přešel plně na stranu EU, ale prý je to důkaz, že pracoval pro Kreml. Navíc do února 2014 (Majdan) To fakt nevymyslíš.

BTW pokud za údajných 100 000 USD za reklamu dokázalo Rusko ovlivnit 128milionů US voličů a porazit kampaň Clintonové za 5,5mlrd. USD, pak se jedná o nominaci na Nobelovu cenu za ekonomii.  

Ovšem je to další střípek do mozaiky informací kolem vzniku Majdanu a jeho sponzorů.

 

(Možná to však má logiku: v té "vyspělé zemi"  šestnáct milionů dospělých Američanů neumí číst ani psát. Negramotných je tak přes osm procent americké populace, což je víc než v kterékoliv jiné rozvinuté zemi na světě. Podle dalších zdrojů může být mezi americkými občany dokonce až 32 milionů analfabetů.)