Americkou CIA poprvé vede žena. Zlí jazykové tvrdí, že už nejsou v blázinci muži, tak USA a Velká Británie nyní sáhne do ženských záloh. A to dvakrát mrtvého Putina nenechalo chladným. Pravděpodobně informaci z blázince vydala oficiálně premiérka Mayová.

 

Sportovci s těžkou záduchou vyhrávají olympiády a tenisové turnaje, Kreml nechá týden před volbou a pár měsíců před mistrovstvím světa ve fotbale zabít agenta v Anglii nenápadně ruskou chemikálií, o kterého se nikdo osm let nezajímal a před třetí smrtí může vyhrát post prezidenta Ruské federace Putin.

Jakoby se otevřely dveře blázinců a začal frontální útok do politicko-tajných sfér západních zemí.

 

Vysvětlení je prý logické: dvakrát mrtvý prezident Putin (jednou byl zabit kolem roku 2005 a pak umřel na rakovinu slinivky břišní) se prý po osmi létech probral a když si vzpomněl na dávného dvojjitého agenta, poslal na něj RUSKÝ nervový plyn, hlásají hvězdné tajné služby západní.

Takto sepsáno se může zdáti být ubohým vtipem či nepodařenou zprávou. Bohužel tyto zprávy nám předávají západní rozvědky a my se máme tvářit, že to je naprosto logické a nezpochybnitelné. Sice celý projev Mayové je prošpikován slovy možná, pravděpodobně a nic nevíme, ale přesto je dána lhůta Putinovi, aby se přiznal. A Dobrý voják Švejk by měl určitě další námět na filozofování.

 

Bohužel je vše pravda a jedná se i o naše životy, pokud USA rozpoutají válku!

Britská premiérka Theresa Mayová označila za vysoce pravděpodobné, že Rusko je zodpovědné za otrávení agenta Sergeje Skripala a jeho dcery. Nechala si proto předvolat ruského velvyslance ve Velké Británii, který má podat vysvětlení. Stejný názor jako Mayová zastává i americký ministr zahraničí Rex Tillerson. Podle Theresy Mayové byl při útoku použit nervový jed vojenského původu, o prostředek známý pod ruskou přezdívkou novičok (nováček). Ten patří do skupiny nervově paralytických látek vyvíjených v někdejším Sovětském svazu od 70. let minulého století. Jedná se o takzvanou binární zbraň, kdy z neškodných substancí vzniká jed až těsně před použitím.

Zdroj: https://zpravy.idnes.cz/theresa-mayova-velka-britanie-sergej-skripal-rusko-otrava-pns-/zahranicni.aspx?c=A180312_181331_zahranicni_kha

 

Odborník na bojové látky z Masarykovy univerzity v Brně pan Častulík sdělil, že silně pochybuje, že by ta látka pocházela z Ruska. I další hosté ve veřejnoprávní televizi včetně Andora Šandora žasli, proč by takovou hovadinu Putin nařídil. Po osmi létech, ba co víc,  jeho dcera běžně létala do Ruska a zpět. A zrovinka týden před volbou a několik měsíců před mistrovstvím světa toto prezident Putin nařídí? Přitom desítky vědců, kteří znali způsob výroby, byli přetaženi do USA a Británie, jak potvrdil i Andor Šándor.

 

 A aby bylo všem jasné, že to myslí Putin vážně, další emigrant Rus byl udušen. Na Facebooku se objevila zpráva, že ho uškrtil osobně Putin, ale zatím se ověřit nepodařilo. Kreml to popírá. Prý zatím nevycestoval, ale kdo ví, když prý má dnes ultrarychlé rakety a dokázal už zmanipulovat celý svět. Šílenství dosahuje vrcholu.

Vraždil osobně Putin i na Slovensku?

 

Bez ironie a výkřiků politických šílenců, co se neštítí ani vražd

Nejpravděpodobnější scénář je ten, že se nedaří splnit zadání Brexitu, nehodí se South Stream II a Velká Británie potřebuje opět zvětšit spojení s ostatními západními zeměmi, protože po zvolení Donalda Trumpa a "odcházení z Evropské unie" vztahy ochladly. A zde se nabízela možnost, jak opět sjednotit "mírovou iniciativu". To, že by za vraždou stál Putin může uvěřit pouze multikulturní společnost v USA a je otázkou, zda i ona. Je to příliš dementní scénář, který by Rusku nepomohl a Putinovi by body nezískal. Spíš si Rusové ťukají na hlavu, kdo zase za nevinnými oběťmi jako v Jugoslávii, Iráku, Lybii a Vietnamu stojí. A nový tlak na Slováky, aby už konečně přijali německou migrační politiku, dává tušit, že už končí legrace a je otázkou, zda tyto vraždy v Británii a na Slovensku  nejsou spojené nádoby!

 

Bohužel zdá se, že království bláznů má neomezené hranice a šíří se rychlostí blesku. Vlastně internetu...

 

Upřesnění: dvakrát mrtvý Putin nebyl konspirací "hybridních webů", ale HOAXY západního mainstreamu, jehož nitky končily až u americké vlády! Ta s těmito konspiracemi začala!