Před pár desítkami hodin jsme pohřbili dalšího mladého muže, který bojoval kdesi v Afghánistánu. Prý se bojíme, že nás Afghánistán napadne a musíme se předem bránit, hlásá naše vojenská generalita na Politickém Školení Mužstva...

Není to tak dávno, co jedno osobní auto zlikvidovalo pět obrněných vozidel Pandur české armády v Táboře. Bylo zraněno celkem 13 lidí, dva civilisté a jedenáct vojáků.

 

Před několika hodinami loď NATO narazila do tankeru s ropou (nebo opačně?) a pomalu šla ke dnu. Remorkéry ji odtáhly ke břehu.

Při nehodě bylo zraněno osm lidí a posádka vojenského plavidla a společně se svými 119 kolegy byli v obavách z potopení lodi evakuováni. Tanker vážící 62 tisíc tun ze srážky vyvázl bez vážnějších poškození a všech 23 námořníků mohlo zůstat na palubě.

 

Proč tyto šílené manévry, kde ohrožují civilisty, nedělá americké NATO u New Yorku, či na Floridě a ohrožují zde občany Evropy? Nemá vojsko chránit občany, a nikoliv, aby se jich občané báli? Utrhlo se NATO ze řetězu, když šílený generál začal napadat u nás i politika, který chce jednat o ztažení ze zbytečných vojenských misí?

Podle generálního tajemníka NATO Jense Stoltenberga bylo cvičit 65 lodí, 250 letadel, 10.000 vozidel a kolem 50.000 vojáků.

A šílený magor Stoltenberg řve: do zbraňéééééé, jedéééém a posunuje cíněné vojáčky na mapě jak šílený generál v Haškově Švejkovi!

Mezitím vojska NATO začínají být civilistům nebezpečnější než Islámský stát. Mají totiž jaderné zbraně!