Je fascinující, jak se americká a kanadská svoboda přeměnila v bolševickou totalitu. Dokonce to došlo tak daleko, že při milionových demonstracích za Madura kanadská Global NEWS vysílá venezuelské Kalousky, Pospíšily s výkřiky Bartošků. Je skutečně  fascinující, že nakonec větší mediální svoboda je ve Venezuele a Kanada s USA by se od Venezuely mohly demokracii učit. Tam totiž najdete vše.

 

Takže zde jsou další fota poslány přes facebookové vysílání, takže kvalita není nic moc.

 Venezuelské zpravodajství

 

Na pátek a sobotu svolal Diosdado Cabello shromáždění, jehož ohnivá slova byla podpořena obrovským davem lidí v Monagas, kteří v pátek vyšli do ulic demonstrovat na podporu prezidenta Nicolase Madura proti mezinárodní agresi. 

Diosdado Cabello

 

Monagas

 

A následoval sobotní Madurův projev: o počtech lidí, co stojí za Madurem si udělejte sami - my to neumíme spočítat.

 

PŘÍMÝ PŘENOS

 

Nicolas Maduro

A tak je snadné rozklíčovat, kdo má pravdu a co se v nejbohatším státě ve světě na ropu děje.

 

 

Cabello řekl, že Spojené státy uplatnili  finanční sankce, hospodářskou blokádu a únos asi 20 miliard dolarů, ale že nabídnou „humanitární pomoc“ v $ 20 milionů, které budou pocházet z týchž zdrojů Venezuely. „Na náš účet?“ zeptal Cabello.

 Je to perverzní, že USA chtějí zaplatit životy Venezuelanů, „za poslušnost a podřízenost!“

Také připomněl Libyi , EU a USA invazní síly a jejich spojencé ospravedlnit vojenskou agresi s falešnými obviněními z porušování lidských práv a údajné diktatuře. A skončili s touto zemí poté, co ukradliyzlaté a devizové rezervy Libyjců.

Vrátili jste peníze lidem Libye? Ne. A Libye je rozvrácena a zničena! Venezuela není Libye, bude suverénní, svobodná a nezávislá, „ oznámil před obrovským davem!

 

Jenom doplnění: jak je vidět, všechny státy světa už mluví stejným jazykem, pouze teroristé v čele s USA mají snahu intervenovat všude, kdo se před nimi neplazí!

 

 P.S.Nemusíme podporovat Madura jako socialistu, ale ukrást jim miliardy dolarů, zablokovat dovoz a vývoz, a nechat Venezuelany hladovět za to, že si zvolili jiného prezidenta než chtějí USA je skutečně perverzní, nebo dokonce na úrovni teroristů z Islámského státu. Vážně jsme tuto divnou svobodu a plazení před USA chtěli?

 

 Dodatečné doplnění: všimněte si, jak referuje veřejnoprávní televize: tyto obrovské davy tam nejsou, pouze je to jakoby odkloněno tak, že sice si tam někoho Maduro pozval, ale opozice ho drtí...