Prezident Trump v sobotu na Twitteru uvedl, že je zvažováno označení Antify, jejíž členy popsal jako radikální levicové šílence, za teroristickou organizaci. „Usnadnilo by to policistům práci!“ dodal.

Souběžně minulý týden vyvolala rozruch klimatická aktivistka Greta Thunbergová, která si na Twitter dala svoji fotku s tričkem se znakem Antify. Po kritice, které čelila tím, že neví, o co se jedná, příspěvek smazala.

 „Není to o tom, kdo má koho rád. V sázce je, že oni svrhnou vše, co jsme dosud udělali, a udělají to rychle a násilně. A násilně. Je tady násilí. Když se podíváte na Antifu, tak jsou to násilníci,“ řekl Trump.

ANTIFA ANTIFA - Časované zápalné zařízení s budíkem

Následuje návod na výrobu časovaného zápalného zařízení pomocí budíku a žárovky. Nezapomeňme, že je nutné dobře zvážit, kde tuto zbraň použít. Není například vhodné časované zápalné zařízení umístit na kolo auta zaparkovaného na veřejně přístupném parkovišti nebo do budovy, kde je velké riziko pohybu náhodných osob či hlídačů. Hodina je dost dlouhá doba na to, aby se k místu načasovaného útoku mohl někdo přiblížit a mohlo dojít k tragickému zranění. Dobře si proto zmapujme terén a minimalizujme rizika civilních obětí.

Zde máte kompletní návod, jak vytvořit bombu a vyhrožovat, případně i zabíjet, který však výše uvedeným lustrujícím společnostem na internetu nevadí. Ale prezidentu Trumpovi ano!

 
 

 

Co na to Koudelka, takzvaný prezidentem Zemanem "čučkař"?