Kde jsou plamenné výkřiky za svobodu slova a na sebeurčení směrovaná do čínského Hongkongu, když totéž v Katalánsku načapalo Jourovou s hlavou v zastrčenou záchodové míse?  (Vysvětlení pro "chytré lepší" weby: Jourová skutečně nemá hlavu ve wc. Je pouze poeticky popsán stav její pseudosvobodné mysli a výkladu demokracie - všem měříme stejně...)

 

 Pusťte politické vězně v Katalánsku!

KONEC TOTALITY V EVROPĚ!

Až vstane takto celá Evropa

Celá Evropa vstává: skanzen v Bruselu se třese a její chapadla v počtu 50 milionů pronásledují 500 miliónů obyčejných občanů Evropy

Británie prchá, Žluté vesty ve Francii, Katalánsko ve Španělsku, Afd v Německu těžce posiluje i přes korumpování německého národa za naše peníze k nim odvedené, v Itálii jednoznačně vede Salviny, i když ho dočasně odstavili, Češi jsou totálně nejskeptičtější vůči Bruselu přes prapodivné výzkumy a celá Evropa už té totality má dost!

Nenechte se mýlit, že Katalánci žádají něco jiného: stejně jako my, se nechtějí odstěhovat z Evropy někam na Mars. Prostě nechtějí nic víc, než svobodu, nechtějí žít stejně jako my pod gilotinou. Pokud přemýšlíme někteří nad Czexitem (sami vidíte ty drsné útoky na silnou Británii a vydírání, takže s námi by zametli jak s hadrem), ani my nechceme na Mars, ale useknout chapadla totalitní hydry z Bruselu, která nám leze až do ložnice v ještě horší podobě než STBáci za bolševika.

Nenecháme si zakroutit krkem:  dnešní totalita převrátila názvosloví a jejich svobodu slova, že musíme říkat a psát, to, co oni chtějí nazvali všeobecnou svobodou slova. Totéž nám hlásala totalita za bolševika: pište si svobodně co chcete. O přírodě, kytičkách, ale ne proti nám, bylo heslo komunistů. A přesně totéž dnes dělá totalita z Bruselu a její chapadla Evropských hodnot v České republice. A Kataláncům nejde o nic jiného, než o svobodu. Ani oni nehlásají, že se stěhují do Asie. Prostě chtějí svobodně dýchat jako my v létech 1990 - 2000 než chapadla Bruselu obsadila v ČR veřejnoprávní média, ministerstvo vnitra a další už znáte.

SVOBODU PRO KATALÁNSKÝ LID

SVOBODU PRO ČESKÝ NÁROD

SVOBODU PRO FRANCOUZSKÝ NÁROD

A STEJNĚ TAK SVOBODU PRO VŠECHNY NÁRODY EVROPY

NIC VÍC, NIC MÍŇ!

 A NEVKLÁDEJTE NÁM DO ÚST NĚCO, CO TAM NENÍ: NECHCEME PRYČ Z EVROPY NA MARS, ALE CHCEME TAKÉ SVOBODU! SVOBODNĚ DÝCHAT, SVOBODNĚ MLUVIT, SVOBODNĚ ŽÍT!

KATALÁNCI JSME S VÁMI, BUĎTE S NÁMI

LID EVROPY VSTÁVÁ

 

 A nejen Jourová

Najednou jsou zalezlí všichni ti Kalouskové, Bursíkové, Káťi Jau Jau Biomasové, slavný kníže lapá po dechu někde kdesi a nevystrkuje ani hlavu. A psaudodemokratické komando z Parlamentu někam záhadně zmizelo. Nikde po nich vidu, ani slechu! Hrdě obhajují americkou základnu Kosovo, schvalují rabování v Hongkongu, zatímco protesty lidu Katalánska za totalitní vypořádání s demokratickými politiky Madridem a referendem, které je základem demokracie považují za zločin.

 

2 miliony lidí celkem v ulicích (ze 7,6 milionu) a s našimi lepšími lidmi to ani nehne!