Většina států NATO se shodla, že v Sýrii by měla vzniknout bezpečná zóna pod záštitou OSN,  výrazná většina členských zemí se shoduje na plánu vytvořit v oblasti mezinárodní bezpečnou zónu. (Krytí neuvěřitelných zlodějen pod záštitou NATO?)

 

Je to zóna na vykrádání Sýrie?

Rusové nejdříve odkryli zločiny, kdy logistika odhalila neuvěřitelné zlodějny celých kolon obrovského množství ropných produktů mířících do Turecka. Po zveřejnění sice Turecko zuřilo, ale nakonec se smířilo s tím, že od Islámského státu, který vykrádal Sýrii už tyto obrovské zlodějny končí.

Pak se stále častěji objevovaly náznaky, že ještě větší loupeže provádí NATO pod rouškou americké armády. A vždy ve veřejnoprávních médiích začali řvát "Stoltenbergové a další vůdci NATO", že je to sprosté obvinění dezinformačních webů, že to je ruská manipulace a vůbec ten Putin je zlo.

 

Neuvěřitelná drzost

Spojené státy americké mají v plánu poslat tanky Abrams do Sýrie, a to na ochranu ropných polí na východu země. Informoval o tom portál Newsweek s odvoláním na nejmenovaného vysoce postaveného představitele Pentagonu. Ta ropa je americká a nenechají si ji vzít. A ta drzá Sýrie si myslí, že v Sýrii ropná pole budou patřit Sýrii, hlásá Pentagon.

 

Skutečná příčina počínání Spojených států

„Skutečná příčina této nezákonné činnosti USA v Sýrii je vzdálena Washingtonem vyhlašovaným ideálům svobody a heslům boje proti terorismu. Jak svědčí snímky kosmické rozvědky MO RF, jak před rozdrcením teroristů IS za Eufratem, tak i po něm se syrská ropa pod spolehlivou ochranou amerických vojáků aktivně těžila a posílala ve velkém množství za hranice Sýrie pro zpracování,“ prohlásil Konašenkov.

Rovněž poukázal, že Washington oficiálně vyhlásil sankce na dodávky ropných výrobků do Sýrie, které platí nejen pro americké společnosti, ale i pro jakékoli jiné.

„Pod ochranou amerických vojáků a příslušníků soukromých vojenských společností se posílají autocisterny z ropných polí ve východní Sýrii tajně do jiných zemí. V případě jakéhokoli útoku na takovou autokolonu se na její ochranu ihned nasazují speciální jednotky a bojové letectvo USA. Mimochodem i samotná těžba ropy se provádí za pomoci zařízení, které bylo dodáno předními západními korporacemi nehledě na všechny americké sankce,“ dodal.

„S ohledem na to, že cena jednoho barelu pašované syrské ropy činí 38 USD, přesahuje roční příjem z tohoto „soukromého byznysu“ amerických státních služeb 30 milionů dolarů.

Kvůli takovému nepřetržitému, nekontrolovanému a nezdaněnému finančnímu proudu bude vedení Pentagonu a Langley ochotno chránit a bránit ropné vrty v Sýrii před mýtickými „tajnými buňkami IS“ donekonečna,“ uzavřel celou věc generálmajor.

https://cdncz2.img.sputniknews.com/images//1087/68/10876869.jpg

Turecko

Už v červnu 2014 právník Ali Ediboglu, zástupce opoziční turecké Republikánské lidové strany oznámil, že Turecko jednorázově zakoupilo z území, obsazených IS, ropu za 800 milionů dolarů. V srpnu téhož roku o pašování ropy ze Sýrie do Turecka informovaly turecké noviny TARAF. Podle jejich údajů je každý den dodáváno nezákonně do země kolem 1500 tun pohonných látek, což odpovídá 3,5 procenta denní spotřeby v Turecku.

Po odhalení Ruskem byl několik měsíců dokonce vojenský spor mezi Tureckem a Ruskem. Razantním zakročením Ruska však vykrádání Sýrie Tureckem skončilo a tisíce kamionů přepravu ukončily.

Nyní Rusko odhalilo další loupeže USA. Je strašné, že tato "údajně" demokratická zem krade po celém světě, iniciuje rozvraty a ostatní obviňuje za pomoci CIA a státní americké propagandy že prý Pentagonu, tomu chudáčkovi všichni ubližují.