Jak je možné, že totální dezinformace a hoaxy mainstreamu s obviněním Ruska a Číny už veřejnost bere jako samozřejmost, zatímco malé poctivé weby musí odrážet stálé útoky mainstreamu včetně České televize, že jsou dezinformační?  Dokonce Aktuálně.cz žádá, aby reklamy byly cíleny pouze pro ně a ostatním je sebraly!

 

Jak je možné, že ČTK, Česká televize a velké dezinformační domy klidně vypustí zprávu z nějakého bulváru? Pouze proto, aby zaútočily na Čínu? Na Rusko? Na Putina? Přece je jasné, že žádná ambasáda bez totožnosti absolutně nikdy nepotvrdí, že jsou to její občané! Stejně tak policie! Co dělali naši zpravodajci v Británii? Váleli se místo aby pracovali za naše peníze? Nikdo nebude potrestán v České televizi?

 

 A v tom samém článku je černé na bílém: "Tělo každého z 39 lidí musí být úředně ohledáno, aby se zjistila příčina smrti, než se posuneme k pokusu o zjištění totožnosti každého jednotlivce z návěsu," uvedla policie. Podle ní bude zjišťování totožnosti složitý proces, jehož délka se nyní nedá odhadnout.

 

Ale Česká televize a ČTK včetně dalších píší, že jsou to Číňané!

 

Další totální útok z hodnověrných pramenů anonymních: prý Čína potvrdila totožnost! Příště opět novičok, Huawei nebo sestřelené letadlo nad Ukrajinou!

A pak se dozvídáme, že se to teprve začne vyšetřovat. Kdo a která osoba potvrdila totožnost Číňanů pro Aktuálně.cz? Jak si ověřila ČTK informaci? Jak si ověřily veřejné zdroje informaci, že houfně utíkají Číňané, což má asociovat podvědomý reflex, že zase ta zločinná Čína a zoufalí lidé prchají před terorem a komunismem na západ.

 A nakonec včera potvrzeno: 39 udušených Číňanů prchajících z komunistické Číny jsou Vietnamci z Vietnamu!

Jak se potrestá mainstream - Aktuálně.cz, ČTK, Seznam.cz, Deník N a Česká televize za hrubou, velmi hrubou dezinformační zprávu bez ověření z oficiálních míst? Bude si Čína stěžovat? Měla by...

 

 P.S. Ještě jedna fantasmagorie. Možná z tváří nějaký policista odhadl, že mrtví jsou původem z Číny. Jenomže Číňané cestují volně po celém světě a proč by měli do Británie jet šíleně v mrazícícm boxu za vyděračské peníze, když i letecky by to mělo být levnější? Navíc homosexualita se v Číně netrestá a že by uteklo naráz 39 trestanců? Ale obvinit Rusko a Čínu je prostě dnes tak "cool" v určitých kruzích...