Nesmějte se, to není hoax a dezinformace i kdyby se centrum hybridních hrozeb CTHH při ministerstvu vnitra přeskočilo. Takže až zase budete číst a poslouchat zaručeně veřejnoprávní pravdivou pravdu, tak si na toto vzpomeňte. Co na to slovenské centrum Konspirátori.sk a české centrum tanečníka od tyče z Evropských hodnot zatím nevíme.

 

Chce důkazy? Zde je máte.

 

 

Pchjongjang - Zpravodajský server CNN informoval o možném úmrtí tety současného vůdce KLDR Kim Kjong-hi.

 

Čangova manželka jen několik dní po popravě utrpěla třetí infarkt 
Čangova manželka jen několik dní po popravě utrpěla třetí infarkt, kterému později podlehla. Infarkt ji prý postihl v době, kdy telefonovala se svým synovcem; ověřit tyto informace z nezávislých zdrojů ale není možné.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/teta-vudce-kldr-udajne-zemrela-na-infarkt-po-poprave-sveho-muze.A141130_085145_zahranicni_zt

Kimova teta ale nezemřela, je v kómatu

Jihokorejští novináři, kteří informaci o jejím možném infarktu nebo sebevraždě vypustili do světa, totiž přišli s novým tvrzením. Kim Kjong-hi je údajně v kómatu po operaci mozku.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/kim-kjong-hi-nezemrela-tvrdi-jihokorejci.A140111_121401_zahranicni_mlb

Kim ale svou tetu nechal otrávit

Teta Kim Čong-una nezemřela na infarkt, ani nespáchala sebevraždu, jak se dosud spekulovalo. Vdovu po popraveném generálovi Čang Song-tchekovi nechal otrávit její vlastní synovec, svěřil se webu CNN významný uprchlík z KLDR.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/kim-nechal-svou-tetu-otravit-tvrdi-severokorejsky-uprchlik.A150512_125546_zahranicni_jpl

A najednou se několikrát mrtvá dáma, bydlící v USA objeví v Pchjongjangu a vítá Nový Lunární rok

 

A přišla s tím veřejnoprávní média, takže to je dnes už pravda.  Zajímavé, jak je vyváženost mezi informací a dezinformací křehká...

 

iRozhlas

Teta Kim Čong-una se po letech objevila na veřejnosti.

Kim Kjong-hui je matkou dvou dětí. Je také notorickou alkoholičkou, jejíž závislost na pití se datuje minimálně od počátku 80. let a donutila ji vyhledat odvykací léčbu v Číně, píší neprolhané agentury. „Je to rovněž připomínka, že severokorejský režim je brutální a zvláštní, koneckonců sedí vedle muže, který nařídil popravu jejího manžela,“ oznámil významně Oliver Hotham, editor amerického portálu NK News, který se specializuje na informace z KLDR. Prostě živé mrtvoly zvládá pouze Kim.

 

 Toto byla dle specialistů Evropských hodnot a MV dezinformace: kdo je podvodník a lhář si ověřte sami...

Kim Čong-un vraždí a následně oživuje mrtvoly: je Bůh, nebo z nás dělají masmédia v čele s Čt idioty?