Je nepochopitelné, že zatímco protimigrační Afd je pronásledována, její členové jsou dokonce policejně šikanováni, část společnosti si přeje, aby byla "zkoronavirována" nejstarší generace a to je naopak beztrestné.

 

Pokud mají být "zkoronavirováni" 65+ a uvolnit místa islamistům, Afričanům a dalším "mladým a silným" migrantům, je vážně Německo 75 let po válce tak demokratické, jak nám část naší společnosti s nenávistí k Rusku tvrdí? Vážně jsou takové zrůdy ve veřejnoprávním prostoru v Rusku, Číně, či v "Česko-Slovensku", Maďarsku, Srbsku...?

(I když i u nás chtějí veřejně beztrestně podřezat prezidenta, zatímco se tvrdě trestají nadávky na migranty)

 

Moje babička je staré ekologické prase má další verzi:  stanice ARD a ZDF zašly ještě dál.

 

SENIOŘI 65+ VYCHCÍPEJTE

Autor, herec a bloger Christian Brandes (38) se skupinou Bohemian Browser Ballett klip o radosti vychcípání 65+. Dětem, na něž se portál zaměřuje, vysvětluje, jak je to s pandemií koronaviru.

 

Brandes hned v prvních dvou větách cynicky vykládá karty na stůl:

„My mladí z Browser Ballett říkáme koronaviru ano, planeta se jeho prostřednictvím sama ozdravuje.“


Naprosto v souladu s písní o babičce, určené kvůli svému přístupu ke klimatu k záhubě, video ukazuje prstem na seniory:

„Je pozoruhodné, jak je virus spravedlivý. Vymete staré, ale mladí lidé infekci bez námahy přežijí. Generace 65+ naši planetu poslední půlstoletí devastovala. Koronavirus je „krásný a smysluplný reflex přírody, aby lidem opětovně řekla, kdo je tu pánem“.

 

Přitom vítají duhovou Prague Pride

 Bylo by dobré slyšet tuto generaci za 25 let.

Strašné na tom je, že přesně 75 let z Německa po hrůzostrašné nacistické válce a plynových komorách pro Židy a Slovany...

 

Zdroj zde:

 ARD-Lob auf Corona-Pandemie und Altensterben