Poslední dny vzbuzují velké emoce zprávy o francouzském řidiči autobusu Philippe Monguillota, kterého k smrti ubili jacísi čtyři týpci. O původu, barvě kůže, jménech a tak dále dotyčných srabů se média úmyslně nezmiňují, natož aby zveřejnila fotku. Díky tomu naprostá většina normálně uvažujících má jasno, co asi tak byli ti hajzlíci zač. Pochopitelně se nemýlíme.

 

Na jedné straně za velkou louží probíhá černá revoluce, která shazuje sochy, vyhání policii a z bílých dělají staleté zlo, které chudáčkům černouškům dodnes ničí životy. Černí tam za tichého souhlasu médií i levičáckých Demokratů rabují, vypalují obchody i auta, s bezprecedentním násilím nahánějí bílé na ulicích a dokonce už zabili několik lidí. Ale to všechno je v pořádku díky třem kouzelným slovům: Black Lives Matter.

Tenhle černý humbuk nutící bílé si před černými klekat se rychle dostal i do západní a severní Evropy a také do Austrálie. V Kanadě už to prakticky za premiéra Trudeau bylo.

Já vím, že byste museli spadnout z jiné planety, abyste neměli tucha, co to způsobilo, já vám to ale stejně povím. Poldící zabili chlápka. Ti policisté jsou bílý, ten mrtvý byl černý. Tohle je celý příběh, který pro černé „demonstranty“ a jejich kámoše z Antify systematicky zapalující USA má nějakou váhu.

Ve skutečnosti čtyři bílí chlápci měli co dělat, když zatýkali zdrogovaného, násilnického černého obra a když už ho měli dole, tak ho radši zaklekli, aby se jim krapítek zklidnil. Už dříve seděl, naposledy za ozbrojené přepadení, kdy těhotné mířil pistolí na břicho. Přesto ho dnes média vykreslují jako „něžného obra“, aby ho mohli adorovat a dělat bordel kvůli jeho smrti.

A teď si představte, že jim do té multikulti balady někdo hodí vidle.

Ve Francii zemře nevinný autobusák, když právě dělá svou práci a odmítá vpustit do autobusu čtyři chlápky, co nemají ani roušku, ani jízdenku. Čtyři svině ho kvůli tomu ubijí až do mozkové smrti. Jeden ze zatčených je Afričan okolo třiceti, třebaže média mluví o dvacetiletých cápcích. S tím, že všichni čtyři jsou migranti.

Protože smrt Philippe Monguillota zvedla bouři nasranosti, prakticky v žádném médii nenajdete ani prd o tom, kdo připravil o život slušného pracujícího otce tří dětí. Ti nahoře u kormidla jsou podělaní strachy, že by se mohla zvednout vlna nenávisti vůči černým a vůči migrantům. Vlna nenávisti vůči bílým je pohodička, že.

Ani není nutné se nějak čvachtat v tom, že kdyby dotyční zmetci byli bílí rodilí Francouzi, jejich fotku byste měli i na tapetě na záchodě. Jejich jména by zostuzovali, ptali by se jejich rodin kohože to vychovali a sousedé by měli možnost prohlásit, jak to byli od malička rošťáci.

 

Tohle není novinařina.

Tohle není nestranné informování veřejnosti.

Tohle je svinské utajování pravdy.

 

Je doba, kdy je mnohem důležitější to, co lžimédia nezveřejní než to, co pustí do éteru.

 

Zveřejněno se souhlasem

www.jitkamoody.com