Teda pokud jsou vyhlášené zprávy tajných služeb jako BIS, CIA či bruselských expertů pravdivé včetně kancléřky Merkelové, o čemž se však nesluší pochybovat!

 

Poslední dobou se rojí tak děsivé zprávy o bezpečnosti cestujících na letištích, že to nemá obdoby. Nejdříve spadla dvě letadla USA a svět se vyděsil.

Když minulý rok na jaře spadlo druhé letadlo 737 MAX a počet obětí vzrostl na 346, vypadalo to pro americký Boeing na velký problém. „Toto letadlo navrhli klauni, kteří jsou sami pod dohledem opic,“ uvedl ve zprávě z roku 2016 určené kolegům jeden z firemních pilotů.

 

To ještě netušili, co se bude dít v Evropě.

Že na nás číhá smrtelné nebezpečí už všude a cestovat po letišťích Evropy je jako hrát ruskou ruletu potvrzuje i kancléřka Merkelová. A Rusové jsou za to trestáni, ale asi to nepomáhá. V České republice, která v tom také vyniká dle BIS běžně cestují ruští občané s kufry ricinu, flašky z novičokem létají mezi Omskem a Berlínem v cestovních zavazadlech, nebo se flašky s vodou namáčejí do roztoku novičoku a pak se předávají na veřejných místech, takže jsou v nebezpečí celá města Prahou počínaje a Berlínem konče.

A to zase prrrr, to je konec legrace, pokud to největší experti Koudelkové z BIS nezastaví a Piráti dotyčné neudají na příslušných místech v Bruselu. Takhle by to dál nešlo vážení, vyhnu se pandemii Covid-19 a někdo mě poleje novičokem nebo ricinem?

Jen tak mezi námi, i mě to připadá jako totální zhovadilost nesvéprávných magorů a totalitní dezinformace z Bruselu, ale když nám to říkají hlavy pomazané, senátoči Drahošové, Vystrčilové, které údajně zaštiťuje naše drahá Merkel a podobné "von Lejno", tak jsem povinnen uvěřit, i kdybych stokrát nechtěl.

Jsou to přece VŮDCI!

A hlavně nás informují

NAPROSTO SPOLEHLIVÉ ZDROJE!!

 

Zaručeně spolehlivé zdroje

Lahev s novičokem. Navalného tým oznámil, že opozičník byl otráven v hotelu v Tomsku

iROZHLAS

 Muž s ricinem: Respekt (Ruský kufr plný ricinu)

 Ondřej Kundra a BIS nachytala vrahy, jak chtěli otrávit Koláře a Hřiba a museli být vyhoštění. Strašné. Ricin mohl zamořit celou Prahu.

Merkelová: Šlo o pokus o vraždu. Navalnyj byl otráven ...

Deník N  bojovým nervovým plynem ze skupiny novičoků.

 

Takže to přece nemůže být dezinformace, vždyť renomovaná a neprolhaná média to potvrzují...