Vytisknout

Všimli jste si, že na vítězství ve volbách pro Donalda Trumpa v USA nestačilo 75 miliónů Američanů a byl prohlášen za jasného poraženého voleb, zatímco všechny světové západní agentury včetně našeho "inteligentního" Petříčka a pár podobně potrhlých politiků přivedlo do extáze 25 protestujících proti Putinovi za Navalného?

 

 Pro spravedlivou úplnost prý ještě někde protestovalo v obrovském davu asi deset Navalného moloděců, což je samozřejmě tak velký dav, že otřásl samotným Kremlem. Jo a v Praze i Olga Storoževová z Akademického centra Borise Němcova prohlásila záhadnou průpovídku Václava Havla, že "Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí". V té frašce zde popisované je zatím neidentifikovatelné, jak to skutečně myslela...

Merkelová údajně přiznala, že Navalného v Německu hlídali agenti, tajný sbor a armáda policistů, aby následně strčil ruce do kapes, sedl na obyčejné letadlo a jako "geroj" se vydal do chřtánu "novičokového" království.

 

Možná tyto "imbecility" působí na dnešní "inkluzivní vysokoškoláky", ale vážně média netuší, že v České tepublice nežijí jen přitroublí Piráti, ale že zde žije ještě vělmi mnoho přirozeně inteligentních českých lidí?

 

I REUTERS byl dramatických dni v Rusku prý svědkem

Dávat k tomu dovětek hoax, či dezinformaci už je nám stydno. Že jsou to hovadiny pochopí při pohledu na veřejnoprávní Českou televizi a její přiblblé satelity i malé dítě. Jasně, inkluzivní vysokoškoláci střihnutí genderem ne.

Ale, co s tím naděláme?