Bude americký prezident Biden zbaven funkce a bude postaven před federální soud za likvidaci tepla v USA?

 

Je strašné, že v USA berou dělníci tak malé platy, že musí žít domech z papundeklů, nebo celé rodiny v trakařích na kolečkách, připojených na elektřinu. Mnozí, kteří zbohatli, mají dokonce obytné přívěsy, kde žijí jako kočovné kmeny za krále klacka nebo některé menšiny.

 

Prý jsou proti nám bohatí!

Umíte si představit, že postavíte kvalitní dům bez sklepů a zázemí, když u nás to má i skoro každá chalupa?

Texaské pláně také hostí celou řadu větrných parků se stovkami větrníků, Lone Star State jejich prostřednictvím zajistil 28 procent veškeré americké produkce z větrných elektráren.A po prohlášení geniálního amerického prezidenta Bidena? Elektrárna Ameriky zamrzla. Ceny elektřiny v Texasu vyskočily o 10 000 %.

Kvůli počasí došlo k prudkému nárůstu poptávky po energii, kterou teď není stát schopen uspokojit. S obrovským nárůstem poptávky totiž vypadával jeden zdroj elektřiny za druhým. Dochází tak k výpadkům proudu a v úterý byly čtyři miliony lidí bez elektřiny.

Statisíce domácností kvůli výpadkům již čtvrtý den v řadě nemají elektřinu. Úřady rovněž sedmi milionům obyvatel sdělily, že kvůli popraskanému vodnímu potrubí nemohou garantovat nezávadnost vody z vodovodu a lidé si proto musí před konzumací převařit. Pokles tlaku vody a občasné výpady tepla zaznamenaly podle agentury AP i některé nemocnice v hlavním městě Austinu. Podle úřadů ve spojitosti s mrazy zemřelo již přes 30 lidí.

Navrch huj, vespod hnůj.

 

česká maringotka kolem roku 1930

 

Mobil home - mobilní domov v USA v roce 2015

U-Haul naboli maringotka v excelentním názvu USA Mobile Homes

V nezateplených domech podle výpovědí místních teploty padají pod bod mrazu a obnovení dodávek proudu by mohlo trvat i několik dní. Podle deníku The Dallas Morning News jsou bez proudu miliony lidí. Web poweroutage.us, který výpadky monitoruje, v úterý večer evidoval jen v Texasu přes 3,5 milionu zákazníků bez elektřiny. V texaském městě Abilene, kde žije na 120 tisíc lidí, v pondělí večer problémy s elektřinou vyřadily z provozu vodovod. Chicago šílí. Při čekání na covidové vakcíny od firem Pfizer a Moderna několik lidí zmrzlo.

 

Zelený klimatický panel se třese hrůzou a šušká se, že děda Biden chce spáchat sebevraždu. Klimatické horko nastalo.

 Rusové se třískají smíchy.